Mainos

Tunnistaisitko tätä Täydelliset naiset -lapsitähteä? Demi Lovaton kuvankaunis pikkusisko on kuin kopio siskostaan

2:04
Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman myönsi syyllisyytensä lahjontaskandaalissa

Demi Lovaton pikkusisko Madison De La Garza on kasvanut Täydelliset naiset -ohjelmasta tutusta pikkutytöstä lähes aikuiseksi. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Demi Lovato on useille erittäin tuttu kasvo, mutta yllättäen niin on tähden pikkusiskokin. Lovaton 17-vuotias pikkusisko Madison De La Garza näytteli aikoinaan Täydelliset naiset -sarjassa Eva Longorian roolihahmon Gabrielle Solisin tytärtä Juanita Solisia. 

De La Garzasta on yllättäen kasvanut lähes kopio 26-vuotiaasta isosiskostaan. Ennen oman uransa käynnistämistä De La Garza oli tuttu näky siskonsa seurana erilaisten tapahtumien punaisella matolla. 

Jos Madison De La Garzan kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.


Jos Demi Lovaton kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka kaksikko on nykyäänkin ilmeisen läheinen, heidän suhteensa oli lähellä loppua muutama vuosi sitten kun Lovato kamppaili alkoholin sekä huumeiden kanssa. Lovato on kertonut vanhempiensa kieltäneen naista tapaamasta pikkusiskoaan ennen kuin hän olisi kuivilla päihteistä. 

– Tiesin, että minulla on vielä paljon elämää edessäni, mutta yksi pääsyistä raitistumiseen oli että voisin olla pikkusiskoni kanssa, koska äitini ja isäni sanoivat etten voisi tehdä niin mikäli käyttäisin aineita. 

Lovaton vuosia kestänyt raittius kuitenkin päättyi kesällä 2018, kun tähti otti yliannostuksen ja joutui sairaalaan. Toistaiseksi tähden on kerrottu olevan jälleen raitis.  

Lähde: StyleCaster

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja