Lähetti toimitti paketin vaikuttavalla tavalla: “Luulin, että olin nähnyt kaiken...”

Englantilaisnainen väittää, että lähetti onnistui toimittamaan hänen pakettinsa uskomattoman onnistuneesti. Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC.

Englantilainen Claudine McLaren, 43, kertoo, että eräänä päivänä kotiin tullessaan hän löysi viestin Amazon-lähetiltä. Viestissä kerrottiin, mistä Leicestershiressa asuva Claudine löytäisi tilaamaansa hehkulamput.

– Laitettu avoimesta ikkunasta sisään, viestissä luki.

Claudine kertoo löytäneensä paketin totta tosiaan kodistaan – vahingoittumattomana, mutta talon toisesta kerroksesta. Ilmeisesti lähetti oli heittänyt sen sisään huomauttuaan avonaisen ikkunan.

– Meistä se oli hulvatonta, hän on mahtanut olla itsevarma [heitosta], nainen kertoi BBC:lle.

– Ikkuna on kolmen metrin korkeudessa, eikä tikkaiden käytöstä ole todisteita, hän ihmettelee.

"Luulin, että olin nähnyt kaiken..."

Vaikka Claudine kehuu nyt lähettiä, hän toteaa, että ajattelisi luultavasti toisin, jos lamput olisivat menneet rikki. Nainen kertoo toivovansa, että joku olisi todistanut lähetin tempausta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

– Luulin, että olin nähnyt kaiken, mutta olen pahoillani, etten nähnyt näitä erityisiä lähetin taitoja, nainen nauraa Facebook-päivityksessään.

Fox Newsille antamassaan lausunnossa Amazonin tiedottaja toteaa, että yritys odottaa, että kaikkia lähetyksiä kohdellaan varovaisesti.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: BBC, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja