Läheltä piti! Ville Gallelta yllättävä paljastus – megahitti lensi ensin roskiin

JVG-duon toinen osapuoli, Ville Galle kertoo Cafe Lanzarote -podcast-ohjelmassa, että bändin saama jättisuosio tuo lisäpaineita kappaleiden tekoon.

Ville Galle kertoo Lauri Saarilehdon podcast-ohjelmassa, että yhtyeelle on muodostunut paineita uuden materiaalin teossa. JVG valmistelee parhaillaan uutta levyä.

– Mekin ollaan iso bändi ja tuntuu että kaikki seuraa mitä me tehdään. Ei me voida heittää ulos mitä tahansa, koska jengi ottaa sen niin vakavasti, Ville Galle sanoo.

Toukokuussa julkaistu Hehkuu-single ei alkujaan kelvannut kaksikon edelliselle levylle mukaan. Kappale päätyi demona roskikseen, kunnes se löysi tiensä takaisin ja kertosäettä laulamaan saatiin Teemu Brunila.

– Me tehtiin se biisi viime albumille Tippa-T:n kanssa. Sitten olimme Brunilan Teemun kanssa studiolla ja mietittiin, että pitäisi tehdä jotain. Pläräsin konetta ja siellä oli niitä vanhoja biisejä. Se hehkuu-sana sointuu ja kuulostaa hyvältä. Brunila innostui siitä. Ikinä mikaan idea ei kuole, se voi herää henkiin myöhemmin. Vaikka heität demon roskiin, niin älä piilota sitä ideaa, Ville Galle kertoo.

Hehkuu on Suomen kuunnelluin kappale Spofifyssa tänä vuonna ja sen lisäksi kappale oli yksi kesän soitetuimmista radiohiteistä.

Spotifyn julkaisemien tilastojen mukaan JVG on myös tämän vuoden kuunnelluin esiintyjä jättäen taakseen muun muassa Cheekin ja Sannin

6:31

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja