Läheiset ystävät väittävät kohudokumentissa – Whitney Houstonilla oli suhde naisavustajansa kanssa

Ennakkotietojen mukaan uutuusdokumentissa syvennytään traagisesti kuolleen laulajatähden syvimpiin salaisuuksiin.

Vuonna 2012 kuolleella laulaja Whitney Houstonilla oli suhde 20 vuotta hänen assistenttinaan työskennelleen Robyn Crawfordin kanssa. Näin väittävät tähden henkivartija Kevin Ammons ja puvustaja Ellin Lavar Showtime-kanavan uutuusdokumentissa Whitney: Can I Be Me.

Houstonin ystävät kertovat dokumentissa myös uskovansa, että tähti olisi vielä tänä päivänäkin elossa, jos hän olisi puhunut avoimesti biseksuaalisuudestaan. Myös laulajan ex-mies Bobby Brown ja muut läheiset ihmiset sanovat samoin.

– En usko, että hän oli lesbo. Luulen, että hän oli biseksuaali. Whitney löysi Robynista turvaa ja rauhaa, puvustaja Lavar toteaa dokumentissa.

Robyn Crawford itse ei ole mukana dokumentissa kommentoimassa asiaa. Hän lopetti työnsä Houstonin assistenttina vuonna 2000 yli 20 vuoden jälkeen.

Ohjelmassa nähdään ennennäkemätöntä materiaalia Whitney Houstonista kiertueiden takahuoneissa sekä pureudutaan laulajan vaikeaan suhteeseen tyttärensä Bobbi Kristina Brownin kanssa.

Whitney Houston kuoli 11. helmikuuta vuonna 2012. Hän oli kuollessaan vain 48-vuotias. Päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut laulaja löydettiin kylpyammeeseen hukkuneena Los Angelesissa sijaitsevasta Beverly Hilton -hotellista.

Houstonin kuolinsyy oli kokaiinin aiheuttamasta sydänkohtauksesta aiheutunut hukkuminen.

Whitney Houstonin ja laulaja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown koki hätkähdyttävän samankaltaisen kohtalon kuin äitinsä. Hänet löydettiin tajuttomana kylpyammeesta tammikuussa 2015. Houstonin tytär vaivutettiin koomaan aivojen vaurioiduttua tajuttomuuden seurauksena. Puoli vuotta myöhemmin Bobbi Kristina menehtyi vain 22-vuotiaana.

Katso alla Whitney Houstonin suurimpien hittien musiikkivideoita.

I Wanna Dance With Somebody (1987)


How Will I Know (1985)


Didn't We Almost Have it All (1987)


Greatest Love of All (1986)


I Will Always Love You (1992)

Lue myös:

    Uusimmat