Lähde: Wayne Rooneya kaavaillaan Valioliigassa potkut saaneen konkariluotsin seuraajaksi

Espanjalaisluotsi Rafael Benitezille kenkää sunnuntaina antanut Everton etsii kuumeisesti uutta päävalmentajaa. Vahvimpina pestiin ovat tällä hetkellä ehdolla Wayne Rooney ja Frank Lampard, kertoo Sky Sports.

Lauantaina sarjan pohjalla majailevalle Norwichille kärsitty tappio oli Evertonille viimeinen tikki ja seura antoi potkut konkariluotsi Benitezille. Kesäkuussa pestissään aloittanut Benitez ei saanut Evertonia toivottuun lentoon ja seura löytyy Valioliigasta vasta sijalta 16.

Everton alkoi heti kartoittamaan uutta manageria Benitezin tilalle. Sky Sportsin tietojen mukaan vahvimmat ehdokkaat uudeksi päävalmentajaksi ovat Wayne Rooney ja Frank Lampard.

43-vuotias Lampard on ollut ilman töitä vuoden päivät saatuaan potkut suurseura Chelseasta tammikuussa 2021. Chelsean lisäksi Lampard on ehtinyt toimia nuoren valmennusuransa aikana Derbyn päävalmentajana.

Evertonissa jalkapallo-oppinsa saanut Rooney luotsaa tällä hetkellä Englannin Mestaruussarjassa pelaavaa Derbya. Skyn mukaan Rooney keskittyy täysillä nykyiseen työhönsä, mutta hänen olisi vaikea kieltäytyä itselleen rakkaan seuran mahdollisesta työtarjouksesta.

Sky Sportsin mukaan Evertonin toivelistalta löytyvät myös Rudi Garcia, Brighton-luotsi Graham Potter, Belgian päävalmentaja Roberto Martinez ja aiemminkin seuran väliaikaisena päävalmentajana toiminut Duncan Ferguson.

Lue myös:

    Uusimmat