Lähde: Prinsessa Catherinen leikkaus kuulostaa vakavalta, mutta hän toipuu

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Prinsessa Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time to Die -elokuvan punaisella matolla

Prinsessa Catherinelle tehtiin leikkaus 16. tammikuuta. 

Prinsessa Catherine, 42, toipuu tällä hetkellä vatsaleikkauksesta, joka hänelle tehtiin 16. tammikuuta. Eräs kuninkaallisille läheinen lähde on päivittänyt hänen vointiaan Peoplelle

– Se kuulostaa tosiaan vakavalta, kun otetaan huomioon (leikkauksen) kesto. Mutta hän on loistavissa käsissä ja saa paljon hoitoa ja tukea kotona, ja hän on hyväkuntoinen nuori nainen. Olen varma, että hän toipuu, lähde kertoi Peoplelle jutussa, joka julkaistaan 5. helmikuuta ilmestyvässä numerossa. 

Leikkaus oli suunniteltu ja tehtiin lontoolaisella klinikalla. Hovin lausunnossa ilmoitettiin, että prinsessa pysyy sairaalahoidossa 10–14 päivää ennen kuin hän jatkaa toipumistaan kotona. Catherine tuskin palaa julkisiin tehtäviinsä ennen pääsiäistä.

Catherinen toimenpiteen luonnetta ei ole kerrottu, mutta hovi on todennut, ettei kyseessä ole syöpäsairaus. 

Prinsessan tulevia ulkomaanvierailuja on lykätty. 

Hänen puolisonsa prinssi Williamin odotetaan lykkäävän joitakin edustustehtäviään ollakseen vaimonsa rinnalla ja tukeakseen heidän perhettään. Perheen läheisen ystävän mukaan pariskunnalla ei ole valtavaa yksityistä henkilökuntaa, ja sen vuoksi Williamilla on kädet täynnä lasten kanssa. 

Catherinella ja Williamilla on kolme lasta: prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 5. 

Brittihovi tiedotti niin ikään keskiviikkona 17. tammikuuta kuningas Charlesin, 75, joutuvan leikkaukseen laajenneen eturauhasen takia. Buckinghamin palatsi tiedotti Charlesin tilan olevan hyvälaatuinen ja operaation ennalta ehkäisevä. 

Lähde: People

 

 

Lue myös:

    Uusimmat