Lähde: Coldplayn Chris Martin ja näyttelijä Dakota Johnson kihloihin!

Coldplayn solisti Chris Martin ja näyttelijä Dakota Johnson ovat erään lähteen mukaan kihlautuneet.

Coldplayn laulajana tunnettu Chris Martin, 47, ja Fifty Shades -elokuva-sarjasta tuttu näyttelijä Dakota Johnson, 34, ovat menneet kihloihin. Asiasta kertoi Mirrorille eräs lähde. 

Lähteen mukaan pari on pitänyt asian yksityisenä, vaikka on kihlautunut jo jokin aika sitten. 

– Mutta nyt he ovat avoimesti kertoneet siitä läheisilleen. He ovat olleet ihastuneita toisiinsa ensimmäisestä päivästä lähtien, joten seuraava askel oli väistämätön. Heillä ei ole kiire suunnitella häitä, vaan he vain nauttivat siitä, että sitoutuminen on virallistettu, lähde kertoi. 

Johnson nähtiin viime lokakuussa syntymäpäivillään Los Angelesissa smaragdinvihreä sormus vasemmassa nimettömässään. 

Johnson antoi äskettäin Bustlelle haastattelun, jossa hän kertoi äitipuolena olemisen olevan hänelle mieluinen tehtävä. Martinilla on aiemmasta suhteestaan näyttelijä Gwyneth Paltrow’n  kanssa kaksi lasta: Apple, 19, ja Moses, 17. 

– Rakastan näitä lapsia kuin elämäni riippuisi siitä. Koko sydämestäni. Mitä mieltä olen äitiydestä? Olen niin avoin sille. Olen päässyt siihen pisteeseen, että haluan todella kokea kaiken, mitä elämä tarjoaa. Jos sen on tarkoitus tapahtua minulle, olen täysin valmis siihen. Emme ole täällä kovin kauan, joten jos minun on tarkoitus tulla äidiksi, niin siitä vaan, Johnson kertoi ajatuksiaan äitiydestä. 

Johnson ja Martin alkoivat tapailla toisiaan vuonna 2017. Martin erosi Paltrow’sta vuonna 2014. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat