Lähde: Chelsea laittoi jättimäisen karusellin päälle – jopa 12 pelaajaa kaupan, mukana todellinen tähtinimi

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea laittoi kesän siirtohulinat liikkeelle, kun se värväsi itselleen saksalaishyökkääjän Timo Wernerin. Liikkeet eivät ole tähän jäämässä.

Werner, 24, saapuu Chelseaan 53 miljoonan euron siirrolla.

Saksalaishyökkääjä on tykittänyt tällä kaudella 32 Bundesliiga-ottelussa 26 maalia. Hän siirtyy RB Leipzigistä Chelseaan heinäkuun alussa.

Tätä ennen Chelsea oli jo tehnyt yhden ison siirron, kun se nappasi itselleen marokkolaisen keskikenttätähden Hakim Ziyechin. Chelsea pulitti Ziyechistä hollantilaiselle Ajaxille 40 miljoonaa euroa.

Siirtojen taustalta löytyy yhdistävä tekijä. Chelsea on hyödyntänyt Eden Hazardin kaupasta saatua 100 miljoonan euron korvausta tuoreimmissa liikkeissään. Hazard matkasi viime kesänä Real Madridin riveihin.

The Timesin mukaan Chelsea ei ole suinkaan lopettanut siirtomarkkinoilla riehumista.

Lehti kertoo, että Chelsea on valmis myymään jopa 12 pelaajaa, jotta se pystyy rahoittamaan seuraavia liikkeitään.

The Timesin mukaan lontoolaisseura on sekä saksalaisen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Kai Havertzin että englantilaisen laitapuolustajan Ben Chilwellin perässä.

Näistä erityisesti Havertz on tulossa kalliiksi, sillä hänen nykyseuransa Bayer Leverkusen on asettanut hänelle yli 100 miljoonan euron hintalapun.

Myös Chilwellin nykyseura Leicester perää tuntuvaa korvausta yhdestä tähtipelaajastaan.

The Timesin mukaan Chelsea on valmis myymään jopa ranskalaisen tähtipelaajan N’Golo Kanteen kesän siirtoikkunan aikana. Tarjolla ovat myös Italian maajoukkueen vakiokasvo Jorginho ja Kanteen tapaan Ranskan maajoukkueessa MM-kultaa voittanut Olivier Giroud.

Chelsea onkin tekemässä räväkkää paluuta siirtomarkkinoille vasta kärsinyt pannan jäljiltä. Chelsea ei saanut tehdä viime kesänä hankintoja, kun se rikkoi kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n nuorten pelaajien värväyssääntöjä.

Chelsea on Valioliigassa neljäntenä. Se palaa kehiin koronaviruspandemian luoman tauon jäljiltä sunnuntaina, kun se kohtaa vierasottelussa Aston Villan.

Lue myös:

    Uusimmat