Lady Gagan rietas video hämmentää, katso!

Popsensaatio Lady Gaga kohauttaa taas. Hänen uusi musiikkivideonsa sinkkulohkaisusta Alejandro sisältää sulassa sovussa homoerotiikkaa, sadomasokismia, saksalaissotilaita sekä uskonnollisia viittauksia.

Myös Gagan oma look on taas uusi: Hän on tällä kertaa mustanpuhuva, futuristinen gootti-Gaga. Erilaisista provosoivista asuista mieleenpainuvimmat ovat ehkä nahkarintaliivit, joista sojottavat aseenpiiput. Gaga esiintyy myös nunnana, joka nielee rukousnauhaa.

Ilmestyessään video tukki artistin kotisivut fanien rynniessä katsomaan kohuttua pätkää. Synkkää, lähes yhdeksänminuuttista filmiä oli katsottu sen julkistuttua uskomattomat kolme miljoonaa kertaa vuorokauden aikana.

– Video juhlii rakkauttani ja arvostustani homoyhteisöä ja heidän rohkeuttaan kohtaan, Gaga perusteli Larry King Live -puheohjelmassa.

Videon on arvioitu muistuttavan suuresti Madonnan tuotantoa ja sen uskotaankin olevan kunnianosoitus hänelle. Videopätkän ohjaaja, muotikuvaaja Steven Klein onkin työskennellyt aiemmin Madonnan kanssa.

Katso kuuma video täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat