La Liga -taistosta mieletön draamapläjäys – tajunnanräjäyttävä tykki huudatti kotiyleisöä

Real Betis ja Celta Vigo päätyivät lopulta 3–3-tasapeliin dramaattisessa ja värikkäässä Espanjan jalkapalloliigan ottelussa. 

Pääkuvan videolla Real Betisin huikaiseva 3–3-kaukolaukausmaali.

Real Betis avasi höökin kahdella osumalla, kun isäntien ensimmäisistä maaleista vastasivat 33. minuutilla Loren Moron ja 57. minuutilla Junior Firpo.

Moronin osumaa kelpasi ihastella: Giovani Lo Celso tarjoili häikäisevän syötön maalin kulmalle, jossa Moron otti pallon sulavasti haltuunsa ja chippasi sen hetken päästä takakulmaan (video alla).


Firpon maalissa Betisillä oli onnikin myötä, kun pallo pomppi Celta Vigon puolustuksesta sopivasti ja Firpo pääsi maalaamaan lähietäisyydeltä kuin varkain (video alla).


Aseettomalta aika ajoin vaikuttanut Celta Vigo iski tämän jälkeen kuin salama kirkkaalta taivaalta. 

1–2-kavennusta olivat värkkäämässä vaihtomiehet: Andrew Hjulsager tarjoili maalin eteen keskityksen, johon Maxi Gomez syöksyi ja puski Vigon taidokkaasti maalin päähän – vasta parisen minuuttia kentällä oltuaan (video alla).


Real Betisin pakka alkoi levitä, ja vain kuusi minuuttia myöhemmin Vigo nousi tasoihin. Brais Mendez otti pallon rinnalla haltuunsa ja täräytti pelivälineen komeasti ilmasta häkkiin (video alla).


Maxi Gomez vei Vigon 84. minuutilla jo johtoon, kun hän oli täysin vapaana maalin kulmalla ja Andrew Hjulsagerin keskitys osui täydellisesti kohdilleen (video alla).


87. minuutilla oli Real Betisin vuoro säväyttää ja palata tasalukemiin. Sergio Canales tykitti hirmuisella kaukolaukauksella vapaapotkusta joukkueensa tasoihin, ja kotiyleisö sai aihetta huutaa.

Jännitettävää oli kuitenkin heti perään toisessa päässä: Celta Vigolla oli mainio sauma siirtyä uudelleen johtoon. Maxi Gomez ampui kuitenkin vapaapotkun ylärimaan, ja David Junca tykitti jatkopallon yli tyhjänä ammottaneesta maalista. Vaikka vauhtia piisasi loppuun saakka, maaleja ei enää nähty ja taisto päättyi pistejakoon.

Celta Vigo majailee La Ligassa 14 pisteellään 11:ntenä, Real Betis 13 pinnallaan 14:ntenä.

Lue myös:

    Uusimmat