Kysy ravintolisistä ja voita!

Ymmärrätkö mihin vitamiineja tarvitaan? Osaatko valita oikean valmisteen tarpeisiisi tai askarruttaako sinua jokin muu asia vitamiinien tai ravintolisien käytössä?

Eija Orreveteläinen on laillistettu ravitsemusterapeutti Ravitsemusaakkoset Oy:stä. Hän on työskennellyt muun muassa luennoitsijana, tutkijana Calcium in Europe -projektissa, elintarvikkeiden sekä itsehoito- ja painonhallintavalmisteiden ravitsemusasiantuntijana ja ravitsemuskoordinaattorina tyypin 2 diabeteksen ehkäisyhankkeessa.

Eija vastaa ravintolisiin liittyviin kysymyksiin tällä sivustolla marraskuussa. Lähetäthän kysymyksesi 1.11.–13.11. välisenä aikana.

Eijan vastaukset ovat luettavissa Studio55.fi-sivuilla tiistaina 22. marraskuuta. Eija myös vierailee Studio55.fi-tv-ohjelmassa tiistaina 8. marraskuuta.

Näin osallistut

Kaikkien kysymyksensä lähettäneiden kesken arvotaan 3 kappaletta Ladyvita 50+ -ravintolisiä.

Ladyvita-tuotteet on kehitetty erityisesti aktiivisen, suomalaisen naisen tarpeisiin. Ladyvita 50+ sisältää runsaasti mm. kalsiumia ja D-vitamiinia, joiden tarve iän myötä lisääntyy. Tuotteessa on myös tähän elämänvaiheeseen hyödyllisiä luonnillisia kasviestrogeenejä.

Lähetä kysymyksesi alla olevan kaavakkeen kautta. Kysymyksistä poimitaan vastattavaksi yleisimmät, ja ne julkaistaan nimettöminä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja