Mainos

Kysely: Ylimielinen Vanhanen ällöttää

MTV:n Uutisten "Istuuko Matti Vanhanen pääministerinä vaalikauden loppuun?" -nettikyselyyn vastanneiden enemmistön mukaan pääministerin valtakausi ei jatku vaalirahakohun takia.

Vastaajista 59,1 prosenttia oli sitä mieltä, että pääministeri vaihtuu ennen 2011 eduskuntavaaleja, kun vastauksia oli tullut 1019.

"Vanhanen ällöttää"

- Yrittää totisella naamalla ja ylimielisellä olemuksella kääntää oman valehtelunsa ja kähmintänsä median ja opposition ajojahdiksi, nimimerkki tavis perustelee.

- Vanhanen on sotkenut asiat sillä lailla, että samassa tilanteessa olisi eronnut jo fiksumpi. Kansa ei kestä Vanhasen sotkuja suoraan sanoen ällöttää, koko persoona. Luottamus on mennyt eikä sitä saa helpolla takaisin, jos yleensä saakaan. Rehellinen ihminen tarvitaan pääministeriksi, nimimerkki EI kun ei tilittää.

- Ainakin todella toivon niin! Toivottavasti äänestäjät muistavat ensi vaaleissa, ettei tällaista puoluetta saa enää ikinä päästää valtaan. Näin monet keskustalaiset valehtelevat ja kahlivat vain mammonaa itselleen ja lähimmille kavereilleen. Ei se varmasti perusmaajussia auta, toteaa Herätkää maajussit!

- Vastasin ei, sillä toivon, ettei istu. On hän tosin sellainen jääräpää, ettei ihan hevillä luovu pallistaan. Vanhanen ei osaa tehdä johtopäätöksiä, vaan muiden on ne hänelle kerrottava. Muisti pelaa pojalla niin huonosti, että kannattaisi mennä testeihin. Johan tuo saisi hyvän eläkkeenkin, millä elelisi leveästi Sirkkansa kanssa. Olis aikaa leikkiä kännykälläkin, neuvoo Kansalainen.

"Viisautta nyt tarvitaan"

Vanhasta puolustavat keräsivät 40,1 prosenttia äänistä. Kyllä Vanhaselle -leiri ei tosin ole ihan aukoton, sillä osa puolesta-äänestäneistä uskoo, ettei Vanhasta yksinkertaisesti saa pois vallasta - hän kun ei itse älyä itseään erottaa.

- Todennäköisesti. Tässä törmäämme siihen tilanteeseen, kun olemme vähentäneet Presidentin valtaoikeuksia. Näinkään moraalisesti tuomittavaa korruptoitunutta hallituspohjaa voida kaataa, järjestämällä ennen aikaiset vaalit. On väärin ettei Presidentillä ole mahdollisuutta toimia siten, että vaihtaisi hallituksen ja asettaisi uuden tunnustelijan. On myös väärin kun Eduskunnan toiminnan lopetus ja uusien vaalien järjestämisestä päättää Pääministeri. Mielestäni hänelläkin pitää olla päällikkö, nimimerkki Arvokas kirjoittaa.

- Kyllä. Niin, sanon, että ikävä kyllä ! nimimerkki sellasta toteaa napakasti.

- Kierot politiikot on tehnet itselleen "lain" jonka varjolla voivat tehdä mitä haluavat. Eihä vanhanen siis itsellen anna potkuja, valittelee eläkeläinen.

- mielestäni järjetöntä on laittaa yksi mies giljotiiniin, kun puhtaita puppusia ei löydy politiikasta, ei uudesta hallituksesta ja eduskunnasta, jos se valitaan. ja mitä taas lisätään menoja, kun nytkin on otettava lainaa liikaa. VIISAUTTA NYT TARVITAAN. nimimerkki järkeä ihmiset peräänkuuluttaa.

- Kyllä, Ajojahdin uhrina ei pidä antautua ja heittää pyyhettä kehään, Kara tsemppaa.

- Onko parempia vaihtoehtoa? Niinistö? Kenties joku oppositiosta? Älkää nyt naurattako! Moppi70 vähättelee vastustajia.

- Vanhanen EI luovu vallasta, Näin on tietää kertoa.

- Oppositio ja media yrittävät vallankumousta, mutta kansa on valinnut nykyisen eduskunnan ja siten pääministerin. Jokainen kirjoittaa numeron itse äänestyslappuunsa. Ja miksi elinkeinon raha oli pahasta? Sehän on vain vastapaino SAK-rahoille! Vasemmistomedia hyväksyy SAK rahaa... Putte Possu ihmettelee.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.