Mainos

Kymmenen keinoa virkistää seksiä – lue vinkit!

Maistuuko seksi sinun mielestäsi puulta? Onko seksi aina saman toistoa kerrasta toiseen? Mikä estää sinua kerrankin olemasta rempseä ja leikkimielinen? Ja minkä ihmeen vuoksi seksiä pitäisi aina harrastaa sängyssä? Joten hylkää vuode ainakin hetkeksi ja pistä seksiisi jytyä seuraavien kymmenen vinkin avulla.

Virkistäkää seksielämäänne ja uskaltakaa kokea kiihkeitä hetkiä muuallakin kuin sängyssä! Oletteko kokeilleet jo näitä kaikkia?

1) Olohuoneen sohvalla

Suurin osa suomalaisista panostaa siihen, että olohuoneen sohvan pitää olla mukava, jotta siinä on hyvä möllöttää ja katsoa telkkarista MTV3:n tarjoamia ohjelmia (pakollinen mainos, koska tämähän on mainoskanava). Hyvin usein talouteen hankittu sohva on itse asiassa paremmin tehty kuin vuode, jossa kuitenkin vietetään enemmän aikaa kuin sohvalla.

Suomalaiset arvostavat sohvan materiaalina pitkälti nahkaa. Myös seksuaalisessa mielessä nahka on materiaalina erinomainen. Nahka on yksi yleisimmistä fetisseistä ja uuden nahkan tuoksu herättelee esille ihmisen primitiivisiä puolia. Joten miksi käyttää hyvää sohvaa vain television katseluun, kun siinä voisi harrastaa myös kiimaista seksiä? Seksuaalista halukkuutta voi lisäksi piristää katsomalla ensin aikuisviihdettä. Kun kumpainenkin osapuoli on tarpeeksi kiihottuneessa tilassa, niin siitä vain menoksi sohvan päällä!

Mikäli olet kaikesta huolimatta sattunut ostamaan halpasohvan, niin varo liian rajuja liikkeitä. Ei sillä, että sinua sattuisi, mutta sohva saattaa laueta ennen sinua.

2) Suihkussa tai kylpyammeessa


Moni nainen luottaa meikkien lumovoimaan, mutta useiden miesten mielestä suihkunraikas nainen on äärimmäisen kiihottava. Hyvin usein naiset unohtavat myös sen tosiasian, että miehet kiihottuvat visuaalisesti erittäin helposti. Yhteinen suihku- tai kylpyhetki voi olla äärimmäisen eroottinen kokemus.

Kylpyveteen kannattaa laittaa eroottisia öljyjä, jotka tehostavat lämpimän veden rentouttavaa vaikutusta. Myös kynttilät lisäävät mukavasti tunnelmaa. Rakastelu vedessä tai virtaavan veden alla voi sanan mukaisesti olla hyvinkin piristävä kokemus.

3) Keittiön pöydällä

Keittiön pöytä on kuin tehty rakastelua varten. Pöytä on ensinnäkin tukeva ja sen korkeus mahdollistaa hyvin miehen työntymisen naiseen pystyasennossa. Pystyasento mahdollistaa voimakkaat työnnöt, jotka tuntuvat sekä naisesta että miehestä toisinaan hyvinkin nautinnolliselta.

Kannattaa myös muistaa, että pöytähän on syömistä varten. Leikittely erilaisilla ruoilla voi tuoda kaivattua kipinää seksiin. Kumppanin päälle voi kaataa vaikkapa jogurttia, hunajaa, kermavaahtoa tai hilloa. Niitä voi nuolla kumppanin iholta tai vain levittää toisen keholle. Joskus sotkuisuuskin voi olla seksikästä.

4) Hississä

Jännittävä tilanne saa adrenaliinin kohoamaan. Adrenaliini taas saa kehossa aikaan samanlaisia reaktioita kuin voimakas seksuaalinen kiihottuminen. Rakastelu hississä on varmasti kokemus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Meno on taatusti melkoista liikkumista ylös ja alas. Jännitysmomenttia tuo pelko siitä, että joku toinen saattaa koska tahansa astua hissiin. Hississä onkin parasta rakastella pystyasennossa, josta saa itsensä mahdollisimman nopeasti säädylliseen tilaan, jos hissiin on pyrkimässä joku muukin henkilö.

5) Portaissa

Mikäli sattuu asumaan talossa, jossa ei ole hissiä, niin hyvin usein ainakin raput löytyvät.

Rappusilla harrastetussa seksissä on samanlainen jännitysefekti kuin hississä – milloinkaan ei tiedä, jos joku saapuu paikalle. Rappusten etu on se, että mikäli kumppani on hyvin eripituinen, niin rappusten avulla tuota pituuseroa voidaan minimoida. Rappusissa voi myös vääntäytyä mitä merkillisimpiin yhdyntäasentoihin, jos vain selkä kestää. Rappusissa kannattaa kuitenkin varoa liian rajuja liikkeitä, jottei vahingossa lentele pitkin portaita.

6) Sovituskopissa

Miehet yleensä inhoavat ostoksilla käyntiä. He suotunevat kuitenkin mielellään makutuomariksi, kun nainen ostaa uusia rintaliivejä ja pitsisiä alusasuja. Kumppani voi näyttää kerrassaan tyrmäävältä uudessa asussaan, ja miehet halut voivat herätä hyvinkin voimakkaana. Joten miksi ei harrastaisi seksiä sovituskopissa? Sovituskoppi tarjoaa rakastelua varten sopivasti näkösuojaa. Lisäksi sovituskopissa on peili, josta voi seurata omaa rakasteluaan.

Sovituskopissa rakastellessa on kuitenkin syytä pyrkiä pysymään mahdollisimman äänettömänä. Viereisessä kopissa voi aina olla joku ja sovituskopin verho ei todellakaan ole paras mahdollinen äänieriste. Etukäteen kannattaa myös tarkastaa, onko paikan vartijana kaksimetrinen äkäinen lihaskimppu. Ei nimittäin ole kaikkein mukavinta lentää niskalenkillä kaupan ovesta ulos ja vieläpä housut kintuissa.

7) Katolla

Muusikko Kim Herold viettää Social Butterflyn musiikkivideossa ystäviensä kanssa rattoisaa hetkeä talon katolla. Tasakatto on chillailun lisäksi oiva paikka myös seksille. Tähän aikaan vuodesta tähdet näkyvät erinomaisesti eivätkä illat ole vielä liian kylmiä seksin harrastamiseen. Kuohuviinipullo siis matkaan ja katolle ihailemaan tähti, nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta ja ennen kaikkea rakastelemaan. Harjakatolle ei kuitenkaan kannata lähteä liukastelemaan, ja korkean paikan kammoa potevat pysytelköön maan pinnalla.

8) Autossa

Melkoinen joukko suomalaisista on varmasti ainakin joskus elämänsä aikana harrastanut seksiä autossa. Iän karttuessa mukavuuden halu on kuitenkin usein niin suuri, ettei auto edes tule mieleen mahdollisena rakastelupaikkana. Auto saattaa kaikesta huolimatta virittää mukavia muistoja nuoruudesta. Eihän se takapenkki mikään järin tilava ja mukava ole, eikä aina tiedä mihin päin jalkansa vääntäisi kun etupenkit ovat jatkuvasti tiellä. Auton voi kuitenkin parkkeerata mitä romanttisimpaan paikkaan. Kyllä se järvenranta ja laskeva aurinko tehoavat edelleen samalla tavalla kuin parikymppisenä. Niin ja huurtuvat auton ikkunat ovat aina hauskoja. Joten ottakaa hetki nuoruutta takaisin ja menkää autoon rakastelemaan!

9) Makuupussissa

Kannattaa mennä luontoon patikoimaan. Matkaan voi ottaa mukaan makuupussin, vaikka tarkoituksena ei olisikaan leiriytyä yöksi. Kauniin paikan löytyessä, makuupussiin voi sitten sujahtaa harrastamaan seksiä. Tuskin mikään muu tuo ihmisen fyysisesti lähemmäksi toista ihmistä kuin yhdelle henkilölle tarkoitettu makuupussi, jonka sisällä on kuitenkin kaksi ihmistä. Luonnossa rakasteleminen tuo aina omat värinänsä seksiin.

10) Lentokoneessa

Pakkohan tuo lentokonekin on tänne listaan laittaa, koska se on kuitenkin ainoa rakastelupaikka, josta saa ystäväpiirissä virallista arvostusta ja pääsee jopa kerhon jäseneksi. Lentokone ei välttämättä ole kaikkein mukavin rakastelupaikka, koska charter-lennoilla penkkitilaa on jopa vähemmän kuin henkilöautossa ja koneen saniteettitilat ovat lähes yhtä pienet kuin makuupussi. Myös kiinnijäämisen riski on hyvin suuri. Kenties juuri tästä syystä kymppikerhon jäsenyyttä arvostetaan niin paljon. Lentokoneessa rakastelu on ilman muuta helpointa ensimmäisessä tai bisnesluokassa.


MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.