Ulkoilmaseksi piristää kesää

Kesällä seksiä voi harrastaa muuallakin kuin sisätiloissa. Ulkoilmaseksiä kannattaa kokeilla, jos pitää jännityksestä ja pienestä kiinni jäämisen pelon tunteesta.

Puskissa peuhaamisen aikana kannattaa muistaa yrittää olla mahdollisimman hiljaa, jotta ette paljastu. Tilanteella voi olla nolo päätös, jos joku soittaa poliisit paikalle. Kesksytyksiin kannattaa varautua, jos valitsee paikan, jossa kulkee myös muita ihmisiä. Arkisin yöaikaan on paras hetki harrastaa seksiä ulkona. Silloin on pienin riski jäädä kiinni.

Unohda vartalosi, vaikka et kokisikaan olevasi rantakunnossa. Itsevarmuus on aina seksikästä. Hyväksy itsesi ja vartalosi sellaisena kuin olet. Tunnelma latistuu, jos häpeilet koko ajan kehoasi ja peittelet sitä. Lomalla ei saa murehtia.

Hyväilyt ovat myös hyvä seksin muoto, jos loppuun asti meneminen taivasalla pelottaa. Esileikki saa molemmat varmasti syttymään ja käsipeliä voi harrastaa lähes huomaamattomasti. Kukaan ei ihmettele viilenevänä kesäiltana, jos olette puoliksi viltin alla pussailemassa. Kädet voivat vaeltaa näkösuojan alla mihin tahansa. Homman voi saattaa loppuun kotona, jonne matkaaminen sujuu nopeasti, jos kummatkin ovat sillä tuulella.

Kesällä kannattaa syödä kevyesti, sillä kuuma ilma voi viedä halut varsinkin jos maha on täynnä. Ähky olo saa väsyneeksi, eikä silloin seksi ole ensimmäisenä mielessä. Kesän aikana kannattaa kokeilla jotain uutta. Esimerkiksi roolileikit tai uusi seksiasento piristää, jos petipuuhista on tullut rutiininomaista.

"Tuolla voisimme harrastaa seksiä"

Maria oli ennen petipuuhissa todella häveliäs. Hän halusi jopa rakastelun aikana pitää valot pois päältä maakuhuoneessa. Nyt nainen on rohkaistunut uuden miehen löytymisen myötä. Pariskunta rakastaa ulkoilmaseksiä. He peuhaavat taivaan alla monta kertaa kesän aikana.

Ensimmäisen kerran he rakastelivat pienessä vessassa julkisella paikalla. Siitä he ovat pikkuhiljaa siirtyneet näkyvämmille paikoille. Kun Maria kävelee miehensä kanssa ympäri kaupunkia, he saattavat huomata hyvän paikan lemmenleikeille. Silloin he usein pohtivat, että kyseisellä paikalla he voisivat harrastaa seksiä seuraavalla kerralla.

Suhteen alussa Maria oli epävarma omasta kehostaan. Hän hyväksyi pikkuhiljaa ulkonäkönsä miehen rohkaisevien sanojen ja ulkoilmaseksin tuoman jännityksen kautta. Nainen on tottunut alastomuuteen ja käyttää nykyään kesäisin tiukkoja vaatteita ylipainostaan huolimatta.

– Olen saanut takaisin sen saman spontaaniuden, joka minulla oli nuorena. Kumppaniin luottaminen ja yhteisten rajojen sopiminen ja niistä kiinni pitäminen on vapauttanut minut. Vaikka pidän seksin harrastamisesta paikoissa, joissa voi olla muita ihmisiä, en halua vieraita mukaan lemmenleikkeihini, Maria kertoo.

Tämän kesän suunnitelmiin pariskunnalla kuuluu itsensä kuvaaminen luonnossa. Heidän tuttu valokuvaaja on lupautunut ottamaan valokuvia pariskunnasta alasti luonnonhelmassa. Kuvien avulla Maria ja hänen miehensä voivat muistella kesän kuumia hetkiä ympäri vuoden.

MTV3/Helmi

Lähde: Amelia / allaboutyou.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja