Kymmenen käsipallopelaajaa katosi kesken MM-turnauksen

Kymmenen Burundin maajoukkuepelaajaa on kateissa käsipallon nuorten MM-kilpailuissa Kroatiassa, kertovat krotialaismediat. 

Vuonna 2006 syntyneet pelaajat ovat olleet kateissa keskiviikosta lähtien. Burundin maajoukkue on ollut Kroatian Rijekassa, jossa sen piti kohdata sijoitusottelussa Bahrain. Burundi antoi kuitenkin luovutusvoiton. Sama oli tilanne sitä seuranneessa Uusi-Seelanti -ottelussa. Samana päivänä, kun joukkueen piti kohdata Bahrain, ilmoitettiin pelaajat kadonneiksi.

Pelaajat on nähty viimeksi kaupungissa sijaitsevan opiskelijakampuksen lähellä. Kenelläkään ei ole mitään käsitystä, miksi nuoret urheilijat ovat kadonneet. Burundin käsipalloliiton puheenjohtaja Dauphin Nikobamye on järkyttynyt tapahtuneesta.

– Olemme olleet jatkuvassa yhteydessä pelaajien vanhempiin ja toivomme kaikkia auttamaan, ketkä voivat tehdä niin löytääksemme pojat. En tiedä, kuinka voimme lähteä kotiin ilman heitä, Nikobamye sanoi kroatialaiselle Index -lehdelle.

Poliisi on Le Parisienin mukaan aloittanut etsinnät. Poliisin mukaan pelaajat eivät vastaa puheluihin. Burundi hävisi MM-turnauksessa jokaisen ottelunsa. Sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa kohtaavat Tanska ja Espanja.

Lue myös:

    Uusimmat