Lähde: Espanjan jalkapallomaajoukkueen juhlinta riistäytyi käsistä – halusivat saada naiset mukaan huoneisiinsa

Espanjan jalkapallomaajoukkue kohtasi aiemmin tällä viikolla Ruotsin 1-1 tasapeliin päättyneessä EM-karsintaottelussa. Expressen kertoo, että espanjalaispelaajien ottelun jälkeinen juhlinta olisi riistäytynyt käsistä.

Espanjalaispelaajat halusivat lähteen mukaan viedä huoneisiinsa illan aikana tapaamansa naiset jatkojuhlia varten. Se oli kuitenkin kiellettyä hotellin sääntöjen mukaan, sillä vain maksavat asiakkaat ovat tervetulleita. Pelaajien 39-vuotias ystävä ei ottanut kieltoa mieluusti vastaan, vaan löi päällään vartijaa ja löi hotellin työntekijää kasvoihin. Poliisi kutsuttiin paikalle ja ystävä otettiin kiinni.

– Voin vahvistaa, että hotellin osoitteessa on tehty ilmoitus viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä. Tapaus sattui viiden aikaan keskiviikkoaamuna, mutta en voi vahvistaa, että onko kukaan pidätettynä, päivystävä tutkinnanjohtaja Elias Sjöström sanoi Expressenille.

Espanjan maajoukkue matkusti keskiviikon aikana takaisin kotimaahan. Maa on jo varmistanut paikkansa ensi vuoden EM-kisoihin, se johtaa lohkoaan 20 pisteellä. Ruotsi on toisena 15 pisteellä.

Lue myös:

    Uusimmat