Kylpylän altaasta löytyi kakkaa Siilinjärvellä, kaksi suurinta allasta jouduttiin sulkemaan: "Jollekin asiakkaalle on hyvin luultavasti sattunut vahinko"

Siilinjärveläisen Fontanan kylpylän altaasta löytyi tiistaina kakkaa. Kylpylän asiakkaat ja uinninvalvojat olivat yhdessä huomanneet ulostetta kahdessa kylpylän altaassa.

Fontanellan toimitusjohtaja Johanna Lamminaho kertoo MTV uutisille, että sotku löytyi viiden aikaan iltapäivällä. Kaksi allasta laitettiin kiinni ja ne siivottiin välittömästi.

Altaat olivat kylpylän suurimmat, terapia-allas ja aaltoallas.

Ei tahallaan

Lamminahon mukaan kylpylällä ei ole mitään syytä uskoa, että kyseessä olisi tahallinen teko.

– Jollekin asiakkaalle on hyvin luultavasti sattunut vahinko. Ei ole syytä epäillä tätä tahallaan tehdyksi, Lamminaho sanoo.

Toimitusjohtajan mukaan kakan löytyessä kylpylä oli jo hiljalleen menossa siltä päivältä kiinni. Altaat saatiin siivottua ja kylpylän toimintaa jatkettua seuraavana päivänä normaalisti.

– Joskus välillä tällaista sattuu, mutta niin sattuu varmasti jokaisessa kylpylässä, Lamminaho huomauttaa.

Elokuun alussa uutisoitiin asiakkaan kokemuksesta Imatran kylpylässä, jossa hän oli astunut kakkaan. Imatran tapauksessakin epäillään jollekin asiakkaalle sattunutta vahinkoa sotkun aiheuttajaksi.

Fontanellan tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat