Kylpyhuone kirkkaaksi iltasuihkun aikana – tee näin!

Milloin olet viimeksi puhdistanut kylpyhuoneen kaakeleiden saumat? Se on helppo asia unohtaa, mutta tärkeä hoitaa. Lue vinkit!

Tiesitkö, että voit puhdistaa kylpyhuoneen kaakeleiden saumat samalla, kun käyt suihkussa?

Kun pidät paria tarpeellista tarviketta käden ulottuvilla ja lisäät minuutin suihkurutiineihisi, pidät kylpyhuoneen homeettomana ja puhtaana vähällä vaivalla.

Tee näin:

1. Kerää mukaasi suihkuun ruokasooda, spray-pullo etikkaa, muovinen muki ja vanha hammasharja. Pidä nämä tavarat lähellä suihkua. Varmista, että ruokasooda on vedenpitävässä, suljettavassa astiassa, jotta se pysyy kuivana silloin, kun et käytä sitä.

2. Mene suihkuun! Kun olet puhdistanut itsesi, ripottele ruokasoodaa niiden saumojen päälle, jotka haluat puhtaaksi. Äläkä stressaa – ei koko kylpyhuonetta tarvitse puhdistaa kerralla ja yhden suihkusession aikana, tee vähän kerrallaan. Anna suihkusta tulevan veden sekoittua ruokasoodaan, jotta siitä tulee tahnaa.

3. Käännä suihkupää pois saumoista – tai jos haluat säästää vettä, sammuta se kokonaan. Ota etikkapullo ja suihkuta etikkaa saumoihin ruokasoodan päälle. Etikan ja ruokasoodan seos alkaa kuplia ja se tarkoittaa, että se toimii!

4. Odota, että kupliminen loppuu ja hiero saumoja vanhalla hammasharjallasi.

5. Täytä muki vedellä ja huuhtele puhdistettu alue kaikista etikan ja ruokasoodan jäänteistä. Jos saumat ovat vielä likaiset, kokeile puhdistaa ne uudelleen. Muista tuulettaa kylpyhuone suihkun jäljiltä, jotta höyryävän suihkun jäljiltä muodostunut kosteus ei saa hometta taas kasvamaan.

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat