Mainos

Kylmät lukemat tiskiin – tämän verran Kroatialla on kurottavana takamatkaa Englantiin

2:14

Englanti lähtee Kroatiaa vastaan ennakkosuosikkina jalkapallon MM-kisojen välieräotteluun, jossa ratkaistaan Ranskalle vastustaja finaaliin.

Videolla tarinaa Englannin päävalmentajan Gareth Southgaten urasta ja epäonnistumisista.

Yksittäistä jalkapallo-ottelua voidaan lähestyä sen olevan todennäköisyyksien voittamista omalle puolelle. Lähtöasetelmat välieräpeliin puhuvat Englannin puolesta.

Englannin laskennallinen etumatka ei kuitenkaan ole Kroatian kannalta mitenkään mahdoton. Englannin sauma edetä MM-finaaliin on 61 prosentin luokkaa, Krotian noin 39 prosenttia.

Etukäteen todennäköisintä on, että Englanti voittaa pelin jo varsinaisella peliajalla. Tälle todennäköisyys on noin 44 prosenttia. Jatko-ottelu tarvitaan 31 prosentin varmuudella. Kroatia vie suoran voiton 25 prosentin todennäköisyydellä.

Hyypiä: Englannin materiaali laajempi

Myös jalkapallovalmentaja Sami Hyypiä pitää Englantia hienoisena ennakkosuosikkina Kroatiaa vastaan.

– Joukkueen materiaali on himpan verran laajempi kuin Kroatian. Huippuyksilöt ovat aika vertailukelpoisia, mutta Englannin joukkue koostuu lähes pelkästään Valioliigan huippuseurojen pelaajista. Kroatian materiaalissa on enemmän tasoeroja, Hyypiä arvioi Betssonin tiedotteessa.

– Toisaalta Kroatian huipuista Luka Modric pystyy olemaan kentän paras pelaaja missä tahansa ottelussa, ketä vastaan vain. Esimerkiksi Venäjää vastaan Modric nousi huipputasolle, kun hänen piti, Hyypiä jatkaa.

Jatkoonmenijä?

Englanti 61 %
Kroatia 39 %

Miten käy?

Englanti suora voitto 44 %
Jatko-ottelu 31 %
Kroatia suora voitto 25 %

Lukemat perustuvat useamman vedonlyöntiyhtiön kerroinvertailuun.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.