Kyllästyttääkö sotku? Nämä tavarat auttavat matkalla kohti järjestelmällisyyttä

Jos etsit avaintasi joka aamu kuin kissa pistoksissa, on aika rikkoa tuo noidankehä.  

Järjestelmällisyys on muutakin kuin piirre persoonallisuudessa. Se on elämäntyylipäätös, josta on helpompi pitää kiinni, kun kotoa löytyvät tähän tarvittavat välineet.

Nämä epäjärjestystä vähentävät tarvikkeet auttavat taatusti vähentämään stressiä.

1. Kulho avaimille

Jos et halua laittaa avaimia varten koukkua seinään, hanki edes joku astia eteisen lipaston päälle, johon voit avaimet heittää kotiin tullessasi. Kun avaimia varten on oma paikkansa ja vieläpä lähellä ulko-ovea, et myöhästy aamuisin niitä etsiessäsi.

2. Hyllynjakajat

Jos et tähän mennessä ole ollut kovin järjestelmällinen ihminen, tunnistat varmaan tämän kaaoksen vaatekaapistasi: olet saattanut viikata hienosti neuleet ja housut ja pinonnutkin ne upeasti, mutta viikon kuluessa näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt ja sekoittanut vaatteesi. Hyllynjakajat ovatkin oiva keino estää tämä tilanne. Ne pitävät vaatepinot ruodussa ja edistävät pysyvää järjestystä.

3. Laatikostojen tilanjakajat

4. Magneettinen veitsiteline

Perinteiset veitsitelineet kalpenevat magneettisen telineen rinnalla. Mieti, kuinka upeaa on, kun voit nähdä kaikki veitsesi järjestyksessä ja valita juuri oikean kokoisen oikeaan tarkoitukseen!

5. Hyvin varustellut tarjottimet

On ihmeellistä, kuinka hyvin tarjotin – mieluusti tyylikäs sellainen – pitää tavarat järjestyksessä. Kun joudut asettelemaan kaikki tavarat tarjottimelle, ne eivät lähde rönsyilemään lipaston päällä.

6. Lapulla varustetut laatikot

Sisustukseen sopivat laatikot hyllyillä tai vaikka lattialla ovat hyvä tapa järjestellä pois näkyvistä halutut pikkutavarat. Kun vielä kirjoitat lappuun, mitä kukin laatikko sisältää, olet oikeilla jäljillä.

7. Lasipurkit

8. Kupit meikkisiveltimille

Sen sijaan, että tunkisit siveltimet sotkuiseen laatikkoon tai meikkipussiin, jotka kumpikin likaantuvat käytetyistä siveltimistä, laita ne pystyyn tyylikkääseen kuppiin. Näin ne eivät sotke ympäristöään ja löydät haluamasi siveltimen helposti.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat