Kyllästymistä, turtumista ja kinastelua – bloggaripariskunta paljastaa totuuden täydellisten lomakuvien takaa

Matkakuviin tallennetaan usein ainoastaan hyvät hetket ja aurinkoiset säät. Reissaaminen ei silti aina ole yhtä juhlaa, kertoo matkablogia pitävä pariskunta. 

Tämän pariskunnan elämä näyttää ulospäin täydelliseltä, ja saa monet kadehtimaan heidän elämäntyyliään. He kiertelevät ympäri maailmaa etsien uusia elämyksiä ja ansaitsevat rahaa Nomadasaurus-matkablogillaan.

Heidän kotisivunsa sekä sosiaalisen median tilinsä täyttyvät mitä ihanammista ja romanttisimmista yhteiskuvista unelmien hiekkarannnoilta aina karuihin vuoristomaisemiin saakka. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Täydellisten valokuvien takana on kuitenkin tavallinen australialainen pariskunta, joka on meinannut useaan otteeseen ajautua erilleen. 

Seitsemän vuotta kestänyt reissu alkoi puuduttaa

Jo seitsemän vuoden ajan Jarryd Salem ja hänen puolisonsa Alesha Bradford ovat kirjoittaneet blogissaan matkastaan maailman ympäri. Lukuisat valokuvat henkeäsalpaavista maisemista ja hymyistä antavat lukijoille kuvan täydellisestä elämästä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salem kertoo, että he ovat kiertäneet maailmaa yhdessä jo seitsemän vuoden ajan, ja elämä alkoi tuntua puuduttavalta. Sosiaalisen elämän puute alkoi vaivata, eivätkä uudet matkakohteet tarjonneet enää uusia elämyksiä.

Riitelyyn kyllästynyt pariskunta ei kuitenkaan halunnut näyttää ongelmiaan ulospäin, vaan he päättivät jatkaa positiivisten blogikirjoitusten julkaisemista.

– Emme halunneet olla negatiivisia ja sanoa, että meillä on ongelma, koska ajattelimme, että kukaan ei kuitenkaan välitä, Salem kertoo. 

Uskoivat rehellisyyden heijastuvan myös parisuhteeseen

Ihmiset näkevät kuvissa vain hiekkarantoja ja uskomattomia rakennuksia, mutta eivät huonoa säätä, tuntien bussimatkoja tai riitoja.  

Lopulta pariskunta tajusivat, että olivat koko ajan huijanneet ihmisiä täydellisillä kuvillaan, vaikka todellisuudessa he olivat eron partaalla. Tämän pohdinnan päätteeksi he päättivät paljastaa viimein todellisuuden.

– Ajattelimme olla rehellisiä kertomalla ongelmistamme, sillä ongelmista puhuminen auttaa usein pariskuntia eteenpäin, Salem kertoo.  

Rehellinen blogikirjoitus avaa pariskunnan reissun aikana kohtaamia ongelmia sekä raottaa lukijoille heidän parisuhteensa huonontunutta tilannetta. 

Tulevaisuudessa todenmukaisempia postauksia

Salem kertoo heidän saaneen rehellisen blogikirjoituksen jälkeen paljon kannustusta ja positiivisia viestejä, mutta myös syyllistäviä kommentteja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusimme näyttää ihmisille, että pitkä reissu ei tarkoita ainoastaan lomaa, vaan se on paljon muutakin kuin kauniita maisemia, Salem kertoo.

– Olemme kuitenkin todella onnekkaita saadessamme elää tällä tavoin, hän lisää.

Ongelmista huolimatta pariskunta aikoo jatkaa matkustelua, ja seuraava kohde on jo valittu. Yhden asian he aikovat kuitenkin tehdä toisin. Nimittäin kirjoittaa matkastaan todenmukaisemmin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: CNN

Miten Ensitreffit alttarilla -pari Sari ja Antti pärjäsivät reissun päällä? Katso video:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja