Kylie Minoguen poikaystävä: Ei lapsia!

42-vuotias laulaja Kylie Minogue ei lukuisista huhuista huolimatta ole vieläkään perustamassa perhettä. Tähden poikaystävä Andres Velencoso, 32, kertoo FemaleFirst-sivuston mukaan, ettei parilla ole kiirettä edes alttarille.

Kylie Minoguen poikaystävä, espanjalaismalli Andres Velencoso, kertoo olevansa tosissaan seurustelusuhteessaan.

– Kylie on niin antelias ja positiivinen ja hän tuo esiin ihmisten, mukaanlukien hänen ystäviensä ja perheensä, parhaat puolet. Hän on ihmeellinen ja hänellä on suuri sydän. On mahtavaa vain olla hänen seurassaan, Velencoso hehkuttaa.

Hehkutuksesta huolimatta Velencoso ja Minogue eivät ole vielä päättäneet hääpäivää tai suunnitelleet perheenlisäystä. Vaikka Kylie onkin puhunut paljon lapsirakkaudestaan, ei Velencoso myönnä parin suunnittelevan perheenlisäystä.

– Juuri nyt meillä on kuitenkin kaikki hienosti. Olemme tietenkin keskustelleet avioliitosta ja perheen perustamisesta, mutta meillä ei ole kiirettä. Annamme asioiden mennä omalla painollaan ja otamme askeleen kerrallaan, Velencoso muotoilee.

Mies paljasti LOOK-lehdelle myös jotain ensitapaamisestaan poptähden kanssa.

– En sanoisi, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta siinä oli sitä jotain. En osaa kuvailla sitä sanoin. Meillä vain synkkasi.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja