Kylie Minogue toivoo Madonnalle pikaista toipumista – heitti ilmoille myös villin unelman

Kuvat: Naapurintytöstä seksipommiksi – Kylie Minogue täyttää 50 vuotta 1:00
Naapurintytöstä seksipommiksi – Kylie Minogue täyttää 50 vuotta

Kylie Minogue tunnustaa ihailevansa Madonnaa.

Poptähti Kylie Minogue toivoo kollegalleen Madonnalle poikaista toipumista megatähden taannoisen bakteeri-infektion jälkeen. Madonna kiidätettiin sairaalaan kesäkuun lopulla äkillisen sairastumisen vuoksi. Sairastumisen takia megatähti joutui lykkäämään tulevaa Celebration-maailmankiertuettaan.

Nyt E! Onlinen haastattelema Kylie Minogue lähettää terveiset kotonaan toipuvalle Madonnalle. 

– Tunnen myötätuntoa häntä kohtaan. Tunnen myötätuntoa kaikille naisartisteille, jotka ovat kiertueilla. Uskon, että joudumme tekemään enemmän töitä ja se rasittaa meitä kokonaisuudessaan. Aion todellakin hankkia lipun ja mennä katsomaan Madonnaa, kun hän palaa jälleen tien päälle, Minogue sanoo.

Minogue myös ilmoitti napakasti halunsa tehdä yhteistyötä Madonnan kanssa, mikäli sellainen mahdollisuus tulisi.

– Todellakin. Hän lähtee kiertueelle ja mikäli sattuisimme samaan kaupunkiin se olisi upeaa. Minulla ei ole hänen numeroaan, mutta yhteistyö olisi todella mahtavaa, Minogue hehkuttaa.

Minogue vitsaili innoissaan, että mikäli he kaksi olisivat samassa rakennuksessa se varmaankin romahtaisi.

– Meidän pitäisi antaa ennakkovaroitus.

Hiljattain Australialaistähti ilmoitti aloittavansa kolmen kuukauden showrupeaman Las Vegasin Voltaire-teatterissa. Näin Minogue liittyy supertähtien, kuten Celine Dion, Jennifer Lopez ja Cher joukkoon saamalla oman ison tuotantonsa Las Vegasin lavoille.

Lue myös:

    Uusimmat