Kylie Jenner väittää Blac Chynan yrittäneen tappaa Rob Kardashianin – seurapiiritähti puolustautuu: "Se oli vain vitsi"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kylie Jenner väittää, että Blac Chyna yritti tappaa Rob Kardashianin.

Yhdysvaltalaisoikeudessa puidaan parhaillaan tapausta, jossa seurapiiritähti Blac Chyna taistelee Kardashian-Jenner-klaanin kanssa.

Chyna syyttää Kardashianeita 40 miljoonan dollarin ansioidensa menetyksestä ja yli 60 miljoonan dollarin tulevien tulojen peruuntumisesta.

Nainen väittää, että Kardashian-Jenner-perhe käytti valtaansa tahratakseen hänen maineensa. Väitetyt ansiomenetykset johtuvat Chynan mukaan Rob&Chyna -ohjelman toisen tuotantokauden peruuntumisesta.

Chyna seurusteli Rob Kardashianin kanssa vuosina 2016-2017.

Tosi-tv-tähti ja kosmetiikkamoguli Kylie Jenner väitti maanantaina järjestetyssä oikeusistunnossa, että Chyna yritti tappaa hänen veljensä Robin.

Välikohtaus tapahtui Kylien mukaan joulukuussa 2016. Nainen kertoi muistavansa nähneensä veljensä pian sen jälkeen, kun Robin ja Chynan välille oli syttynyt jättiriita. Kylien mukaan Chyna uhkasi Robia aseella kaksikon riidan aikana.

– (Rob) käytti sanoja "(Chyna) yritti tappaa minut", Kylie kertoi losangelesilaisessa oikeussalissa.

– Luulin, että se oli kuolemantaistelua... Muistan (Robin) olleen hyvin järkyttynyt ja tavallaan selittäneen tapahtumia, hän jatkoi.

Kylie sanoi veljensä kertoneen hänelle olleensa pelaamassa videopelejä, kun Chyna oli mennyt hänen taakseen ja laittanut iPhonen johdon hänen kaulansa ympärille.

Chyna puolestaan väitti viime viikolla järjestetyssä oikeusistunnossa, että hän "vain vitsaili" laittaessaan laturin johdon Robin kaulan ympärille ja osoittaessaan aseella "ylöspäin". Chynan mukaan Rob puhui videopuhelua kahden ystävänsä kanssa, kun Chyna otti aseen makuuhuoneen lipastosta ja laittoi sen Robin päätä vasten sanoen "Jos koskaan jätät minut..."

Chyna väitti, että uhkaus ei ollut vakava ja että Rob näytti pitäneen hänen toimintaansa huvittavana.

– (Ase) ei ollut ladattu. En koskaan ampuisi Robia tai ketään. Se oli vain vitsi, Chyna sanoi.

Kardashian-Jenner-klaanin pää Kris Jenner esitti muutamaa päivää aikaisemmin järjestetyssä oikeusistunnossa väitteen, jonka mukaan Chyna oli myös uhannut tappaa Kylien, joka seurusteli Chynan ex-miehen, räppäri Tygan kanssa vuosina 2014-2017. Kylie ei ilmoittanut väitetyistä uhkauksista poliisille.

Aikaisemmassa lausunnossaan Chyna väitti olleensa edelleen suhteessa Tygan kanssa, kun Kylie alkoi seurustella räppärin kanssa.

Kylie otti oikeudessa kuullun puheenvuoronsa aikana kantaa myös häneen kohdistuneeseen, väitettyyn tappouhkaukseen. Nainen kertoi muistavansa kerran heränneensä Chynalta tulleisiin uhkaaviin tekstiviesteihin.

– Hän lähetti minulle monta demoni-emojia ja sanoi laskevansa päiviä piestäkseen minut, Kylie sanoi.

Chynan asianajaja Lynne Ciani tiedusteli Kylieltä, miksei tämä ilmoittanut uhkauksista poliisille, johon Kylie vastasi pitäneensä tekstiviestiä "tyhjänä uhkauksena". 

Kylie lisäsi, että Tyga kertoi hänelle Chynalla olevan ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa. 

– Luulin, että hän oli pilvessä, Kylie sanoi, kun häneltä kysyttiin uudelleen, miksei hän ilmoittanut uhkailusta viranomaisille.

Kylie nosti oikeudessa esille myös väitetyn tapauksen, jossa Chyna olisi sohaissut veitsellä Tygan kättä. Väitetysti myös Tyga on kertonut vuosien saatossa useaan otteeseen Kris Jennerille Chynan yrittäneen vahingoittaa häntä veitsellä.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat