Kylian Mbappé riehuu Mestarien liigassa – PSG tekee tuhojaan jo ensiminuuteilla

Tuhinaa ei ole ehtinyt kauaa kuulua, kun Kylian Mbappé on kihautellut maaleillaan PSG:n 2–0-johtoon jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa Club Bruggea vastaan.

PSG:n tähtikatraaseen kuuluva Mbappé laukoi taiston avausmaalin tolpan kautta, kun pelikellossa oli vasta minuutti ja 10 sekuntia.

Voit katsoa maalin ylälaidan videolta. 

Toinen osuma syntyi vain muutamia minuutteja myöhemmin, kun taistoa oli takana 6.20 minuuttia. Ángel Di María keskitti maalille, Mbappé juoksi palloon ja täräytti sen rysään.

Pariisilaisjätti PSG sijoittuu A-lohkossa varmasti toiseksi ja etenee Mestarien liigan pudotuspeleihin. Manchester City on varma lohkovoittaja.

Belgialainen Brugge ja saksalainen RB Leipzig lähtivät tasapisteissä päätöskierrokselle, mutta Leipzig on edellä keskinäisten otteluiden myötä. Brugge tarvitsee päätöskierrokselta Leipzigia enemmän pisteitä, jotta se nousisi kolmanneksi ja etenisi Eurooppa-liigaan.

Leipzig isännöi Manchester Cityä.

Ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat