Kyle on "maailman suosituin spermanluovuttaja" – tuottanut maailmaan jo 18 lasta: "Minulla on kova kysyntä"

Kyle Gordy sai lehdeltä tittelin "maailman suosituin spermanluovuttaja". Mies on lahjoittamalla tuottanut maailmaan jo 18 lasta – ja lisää on tulossa.

Kyle Gordylla on 18 lasta. Mies ei suinkaan kasvata heitä itse – Mirror-lehti kuvaa miestä tittelillä "maailman suosituin spermanluovuttaja", kertoo Daily Mail.

Maailmassa lienee innokkaampiakin spermanluovuttajia kuin Kyle, 27, esimerkiksi Facebook-sivujensa kautta spermaansa välittävä Matt väittää olevansa jo ainakin sadan lapsen isä. Varmaa kuitenkin on myös Kyle on auttanut innokkaasti lapsia maailmaan. Kyle luovutti spermaa ensimmäisen kerran 2014, ja onkin sen jälkeen julkaissut Facebook-sivullaan useita kuvia positiivisista raskaustesteistä.

Lupaa luovuttaa "melkein missä vain"

Kyle on innoissaan siitä, että voi auttaa naisia saamaan lapsia. Mirror-lehden haastattelussa mies lupasi matkustaa luovuttamaan spermaansa mihin tahansa "paitsi Pohjois-Koreaan tai sotatilassa olevalle alueelle".

Hän lupaa tuottaa älykkäitä ja kauniita lapsia ja kertoo, että on hyvästä perheestä.

Tämä raskaus alkoi Kylen mukaan ”ensiyrittämällä”. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sata ihmistä ottaa yhteyttä kuukausittain

Kyle ei luovuta siementään minkään yrityksen kautta, vaan luottaa sosiaalisen median voimaan. Mies mainosti jo neljä vuotta sitten palveluksiaan Facebook-sivullaan.

– Olen hyvin, hyvin suosittu mies. Sata ihmistä viestittelee minulle joka kuukausi. Minulla on kova kysyntä, Kyle kuvailee.

– En voi auttaa kaikkia, mutta luovutan yleensä kahdesta viiteen ihmiselle joka kuukausi.

Neljäsosa naisista haluaa "luovutuksen" perinteisin menetelmin, eli seksin kautta. Siihenkin Kyle suostuu.

Palvelukset eivät maksa

Kyle ei ota palveluksistaan maksua, mutta pyrkii tarkastamaan, että perheellä on rahallisesti varaa kasvattaa lapsi.

”Nämä raskaudet tuhoavat vartaloni”, Kyle vitsailee somessa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Miehen ensimmäisillä asiakkailla on jo sekä 4-vuotias että vähän yli vuoden ikäinen lapsi. Molemmat ovat Kylen. Kyle ei salaile toimiaan, ja salliikin lasten ottaa itseensä yhteyttä. Kylen palveluksia käyttäville on jopa Facebook-ryhmä! Hän haluaa, että lapset voivat tuntea "sisaruksensa", ja myös biologisen isänsä.

– 20 vuoden kuluttua pidän isot isänpäiväjuhlat heidän kaikkien kanssa, Kyle lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat