Kvjatin syrjäyttänyt Hartley: "En taida olla suosituin Venäjällä"

Toro Rosso -tallissa Daniil Kvjatin syrjäyttänyt Brendon Hartley kertoo joutuvansa vastaamaan usein venäläiskuskia käsiteleviin kysymyksiin.

MAINOS

Abu Dhabin F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Yhdysvaltain GP jäi näillä näkymin Kvjatin viimeiseksi kilpailuksi formula ykkösissä. Venäläiskuskin korvannut Hartley myöntää, että peli kuninkuusluokassa voi olla välillä julmaa.

- En taida olla suosituin Venäjällä juuri nyt, mutta suoraan sanottuna minun on vaikea kommentoida asiaa. En tehnyt päätöstä, ja kuten tiedämme, niin formula ykkösissä nämä päätökset eivät ole aina helppoja, Hartley totesi venäläiselle Championatille.

- Tämä on erittäin vaikea kysymys, mutta omalta kohdaltani voin vain sanoa, että olen iloinen saatuani täällä toisen tilaisuuden, uusiseelantilainen lisäsi.

Renault’n moottoreilla kilpaileva Toro Rosso siirtyy ensi kaudeksi Hondan asiakkaaksi. Hartley vakuttaa, ettei hyppäys japanilaisleiriin huoleta häntä.

- Kahdessa edellisessä kisassa meillä ei ole ollut moottoreissamme minkäänlaista luotettavuutta. Samalla voin sanoa, että yhteistyö Hondan kanssa on niin minulle kuin koko tallillekin varmasti erittäin positiivinen asia, Hartley muotoili.

Lue myös:

    Uusimmat