Kuvat Valioliigapelaajien yhteisistä joulujuhlista hermostuttivat seurat: "Olemme äärimmäisen pettyneitä"

Valioliigaseurat Tottenham ja West Ham ovat tuominnut kaikkiaan neljän pelaajansa osallistumisen yhteisiin yksityisjuhliin jouluvapaan aikana.

Sosiaaliseen mediaan ladatuissa kuvissa näkyi, kuinka Spursin keskikenttämiehet Erik Lamela ja Giovani Lo Celso sekä puolustaja Sergio Reguilon olivat joulupäivänä mukana yksityisissä juhlissa, joissa paikalla oli myös West Ham Unitedin Manuel Lanzini. Kuvat ovat pelaajien omilta Instagram-tileiltä.

Argentiinalaispelaajat julkaisivat perheineen kuvia juhlista. Britanniassa määrättiin 19. joulukuuta voimaan uudet koronarajoitukset, joissa muun muassa Lontoossa rajoitettiin joulun kokoontumiset järjestettäviksi vain oman talouden ihmisten kesken.

Joulujuhlien jälkeen sekä Lamela että Reguilon pelasivat tapaninpäivän kierroksella Tottenhamin 1-1-tasapelissä Wolverhamptonia vastaan. Lanzini on ollut kentällä West Hamin kolmessa ottelussa joulun jälkeen.

Sosiaalisen median kuvat joulujuhlista herätti paljon hämmästelyä, ja Tottenham joutui kommentoimaan pelaajiensa ratkaisua.

– Olemme äärimmäisen pettyneitä ja tuomitsemme vahvasti tämän kuvan, jossa pelaajiamme esiintyy perheidensä ja ystäviensä kanssa jouluna, Spurs tiedotti.

– Säännöt ovat selvät, eikä niissä ole poikkeuksia. Muistutamme säännöllisesti pelaajiamme ja henkilöstöämme tuoreimmista käytännöistä ja heidän vastuustaan olla esimerkkinä. Asia käsitellään sisäisesta, seura ilmoitti.

Myös West Ham ilmaisi pettymyksensä Lanzinin toimintaa kohtaan. Perjantain ottelussa Evertonia vastaan tämä otettiin vaihdosta kentälle.

Reguilon nimettiin Tottenhamin miehistöön lauantain otteluun Leedsia vastaan. Hän vietti koko ottelun vaihtopenkillä. Sen sijaan Lamela ja loukkaantuneena ollut Lo Celso olivat sivussa 3-0-voitosta.

Lue myös:

    Uusimmat