Mainos

Kuvat: Suomikaunottaret nauttivat konemusiikista – villiä biletystä Weekend-festivaaleilla

Konemusiikkifestivaali on levinnyt Helsingin lisäksi jo Pärnuun ja Tukholmaan. Kansainvälisten ja kotimaisten esiintyjien tahtiin festaroivat useammatkin suomalaiset tutut kasvot.

Weekend-festivaalia vietetään Helsingin Kyläsaaressa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuosi vuodelta paisunut tapahtuma on tänä vuonna ollut otsikoissa erityisesti mielipide-eroista, jotka nousivat kun festivaali ilmoitti Antti Tuiskun esiintymisestä päälavalla niin sanotulla pääesiintyjän paikalla. 

Weekendin esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Armin van Buuren, Tiesto, Garrix, sekä muita maailmankuuluja DJ:tä.

Tuisku esiintyi perjantaina kello 21:30 ja sosiaalisen median ennakkosoraäänistä huolimatta ja sai hyvän vastaanoton. 

Suomalaisia julkisuuden henkilöitä juhli Weekendiä ainakin Helsingissä ja Pärnussa.

Riitta Väisäsen tytär Sofia Mäkkylä julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan itsestään ystävänsä kanssa, ja aihetunnisteessa kertoi osallistuvansa festivaaleille.

Kaunottaria kaupunkifestareilla riitti muutenkin. Tämän vuoden Miss Suomi -kilpailun 2. perintöprinsessa, Emilia Seppänen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan. Hänen seurueessaan ovat muun muassa Sara Sieppi ja Carita von Rutenhjelm.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisen kauden komistus, Olli nautti niinikään sekä festivaalista, että Helsingin Kalasataman lähistöllä näkyneestä poikkeuksellisen kauniista auringonlaskusta.


Etelänaapurin, Viron, Weekendeillä konemusiikkitunnelmista nautti nykyinen Miss Helsinki 2016, Hannaleena Laaksamo. Pirteä nainen piti huolen, että varmasti näkee lavalle ja olikin hypännyt miesystävänsä harteille.

 

– Pariskunnat, jotka juhlivat yhdessä, pysyvät yhdessä, Laaksamo olkapäilläistumiskuvan tekstiksi kirjoitti englanniksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.