KUVAT: Parhaat katutyylit Pariisista – kokeile näitä trendejä

Ammenna ideoita asuvalintoihin Pariisin muotiviikkojen tyylitaitureilta.

Muotisirkus on saatu tältä syksyltä päätökseen, kun sekä New Yorkin, Lontoon, Milanon että Pariisin näytökset ovat nätisti paketissa. Ajankohtaisimmat tyylivinkit löytää kuitenkin muotikaupunkien kaduilta, ei ensi kevään mallistoja esitteleviltä catwalkeilta.

Suomen syksyssä ei revitellä kepeillä helmoilla tai sandaaleilla, mutta muutamia ideoita voi soveltaa pohjoisenkin oloissa. Tällaisia trendejä näytösvieraiden yllä nähtiin!

Pieni punainen

Kirkas punainen on syksyn piristys. Pieni punainen mekko esimerkiksi tyttömäisissä 1960-luvun linjoissa nähtiin useammallakin näytösvieraalla.

Midihelmat

Trendikkäin mitta on syksyyn sopiva midi. Puolisääreen ulottuva hameen helma lämmittää. Korot karistavat turhan tätimäisyyden. Kiinnitä midihelman kanssa erityistä huomiota kenkien valintaan ja muihin asun mittasuhteisiin. Esimerkiksi kapea siluetti toimii midimitan kanssa. Leveämmän midihameen voi yhdistää vaikkapa 1970-luvun henkisiin kietaisupuseroihin tai napakkaan neuleeseen.

Valkoinen

Kuka sanoi, ettei valkoisia farkkuja voi käyttää kuin kesällä? Oikein yhdistelemällä valkoinen vaate voi toimia raikkaana osana syksyistä asukokonaisuutta.

Lännen henkeen

Hapsut, niitit, ponchot ja lierihatut vievät ajatukset villiin länteen. Hienovaraiset western-vaikutteet ovat nyt pinnalla. Mikäli villien asusteiden käyttö arveluttaa, yhdistä ne muuten yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Pitkät saappaat

Nilkkureiden rinnalla näkyy taas pitkiä saappaita, ja rajuimmillaan varret ulottuvat jopa polven yli. Parhaalta saappaat näyttävät minimitan kanssa.

Leveät lahkeet

Leveät lahkeet saavat sääret näyttämään pidemmiltä, ja sitä paitsi niiden alle saa mahtumaan pitkät kalsarit paremmin kuin pillifarkkujen.

 

Neuleet

Yksinkertaiset, väljät neuleet näyttävät upeilta kapeiden hameiden ja housujen parina.

Pastellit

Heleät sävyt sulostuttavat syksyä pehmeissä neuleissa ja takeissa.

Kuvat All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat