Mainos

Kuvat: Mikä nautiskelija – Lunki virtahepo ruskettaa masua töppöjalat taivasta kohti

Valokuvaaja Jackie Cilliers luuli aluksi, että kummallisesti selällään kellunut virtahepo oli loukkaantunut. Päin vastoin, kyse olikin poikkeuksellisesta nautiskelijasta.

Cilliers oli perheensä kanssa lomailemassa Krugerin luonnonpuistossa Etelä-Afrikassa, kun se todisti kummallisen näyn: virtahepo kellui vedessä töppöjalat taivasta kohti. 

Välillä virtahepo nautiskeli vedestä lajikumppaneiden tavoin, mutta kääntyi kerta toisensa jälkeen selälleen. Välillä haukottelevalla virtahevolla ei ollut kiire minnekään, ja se kellui selällään pitkiä aikoja. Aivan kuin se olisi halunnut vaaleanpunaisen mahansa ruskettuvan.

Eläintä ei tuntunut haittaavan edes se, että köllimisellään se oli muille todennäköisempi hyökkäyksen kohde.

– Aluksi ajattelin sen olevan joko loukkaantunut tai sairas, mutta tämä tapahtui useita kertoja peräkkäin ja virtahepo kellui selällään kerrallaan aina useita minuutteja. Eniten rakastin virtahevon vaaleanpunaista mahaa, Cilliers kertoo.

Virtahevon laiska käytös huvitti muita luonnonpuistossa kävijöitä.

– Uskon, että tämä on ensimmäinen kerta, kun monikaan näkee tätä. Ja en usko näkeväni tätä toisten, hippoa kymmenen metrin päästä kuvannut Cilliers toteaa. 

Tbilisissä tulva vapautti eläintarhan asukkaat kaupungin kaduille kesäkuussa. Katso video:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.