KUVAT: Laulajan talokolmikolle löytyi vihdoin ostaja

Laulaja Sheryl Crow on pitkän odotuksen jälkeen löytänyt hulppealle talotriolleen ostajan.

Muun muassa All I Wanna Do -kappaleesta tunnettu laulaja Sheryl Crow joutui aiemmin tänä vuonna pudottamaan talokokonaisuutensa hinnasta kolme miljoonaa euroa. Se kuitenkin kannatti lopulta, sillä kolmen talon kokonaisuus on nyt käynyt kaupaksi.

Crow laittoi alunperin Los Angelesin Hollywood Hillseillä sijaitsevat kolme taloansa myyntiin vuonna 2012. Tuolloin tähti pyysi niistä yhteensä 11,5 miljoonaa euroa, mutta halukkaita ostajia ei ilmaantunut. Joulukuussa 2013 talotrio otettiin pois myynnistä, mutta keväällä ne olivat taas myynnissä maltillisempaan 8,6 miljoonan euron hintaan.

Yksityisyyden takaavien aitojen takana sijaitsevat espanjalaistyyliset talot Crow on ostanut yksitellen ja yhdistänyt pikkuhiljaa vuoden 1998 puolin ja toisin. Yhteensä taloissa on yli 900 neliömetriä yli neljän hehtaarin tontilla.

Päärakennuksessa on neljä makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, erillinen wc, keittiö, kirjasto, viinikellari ja musisointihuone.

Toisessa, vuonna 1909 rakennetussa talossa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja näkymät Hollywoodiin.

Kolmas rakennus on jo vuonna 1885 valmistunut talo, jossa on tammilattialla varustettu keittiö, kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Rakennukset on yhdistetty toisiinsa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi muun muassa poluilla ja yhteisellä leikkikentällä, uima-altaalla sekä "leirintäalueella".

Lopullinen myyntihinta ei ole tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat