KUVAT: Kate Winslet, 39, esitteli uimapukuvartaloaan lomareissulla

Titanic-tähti lomaili Uudessa-Seelannissa perheensä kanssa. 

39-vuotias Kate Winslet vietti vuodenvaihteessa lomaa Uudessa-Seelannissa. Hänet kuvattiin maan suurimman kaupungin Aucklandin lähistöllä sijaitsevalla Piha-nimisessä rantakohteessa.

Näyttelijätär kuvattiin meressä uimassa 29. joulukuuta. Kuvissa Winslet on sonnustautunut mustaan halterneck-kaula-aukkoiseen kokouimapukuun, joka korostaa hänen kurvejaan. 

Winslet oli taannoin kuvaamassa tulevaa Dressmaker-elokuvaansa Australiassa, ja kuvausten päätyttyä suuntasi perheineen lomalle Uuteen-Seelantiin.

Dressmaker on draamakomedia, jossa on teemana kosto. Winslet esittää pääosassa pukuompelija Myrtle "Tilly" Dunnagea, joka palaa aikuisena kotikaupunkiinsa Australiassa sen jälkeen, kun joutui karkotetuksi sieltä 10-vuotiaana.

Lomaseuranaan Uudessa-Seelannissa Winsletilla oli aviomies Ned Rocknroll sekä hänen kolme lastaan Mia, 14, Joe, 11, ja 1-vuotias Bear.

Kaikilla Winsletin lapsilla on eri isä. Mia syntyi Winsletin ensimmäisestä liitosta ohjaaja Jim Threapletonin kanssa ja Joe toisesta avioliitosta ohjaaja Sam Mendesin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat