Mainos

Kuvat ja video: Kuppila kuntoon ja paita kattoon! Eduskunnan kahvilassa 40 vuotta työskennellyt Kaisu jäi eläkkeelle tyylikkäästi

0:58

Tällä naisella riittänee tuhansia tarinoita kansanedustajista, ministereistä, miksei presidenteistäkin. Ne tarinat on kerrottu siellä, missä päättäjien tieto parhaiten liikkuu, eduskunnan kuppilassa. Nyt on kuitenkin kuppilan Kaisun aika jäädä eläkkeelle.

Eduskunnan työntekijät ja kansanedustajat virittäytyivät joulutunnelmaan aamulla perinteisillä puhemiehen joulukahveilla. Pikkuparlamentin ravintolassa pidetyssä tilaisuudessa joululauluja esitti Sibelius-lukion kamarikuoro. Puhemies Maria Lohela (ps.) kiitti puheessaan kuoroa esityksestä, jota hän kehui rennoksi.

Juhlan kohokohtana oli kuitenkin eduskunnan kuppilassa 40 vuotta työskennelleen Kaisu Summasen eläkkeelle jääminen. Juhlan kunniaksi Summasen paita jäädytettiin kuppilan kattoon.

Kansanedustajat ylistivät kilvan Kaisun työpanosta Twitterissä. Ohessa Sinuhe Wallinheimon (kok.) ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen työnäytteet.

Tilaisuuden jälkeen ohjelmassa oli vielä syksyn viimeiset äänestykset ja keskustelu ulko- ja turvallisuuspoliittisesta selonteosta.

Eduskunnan joululoma kestää helmikuun alkuun, jolloin istunnot jälleen jatkuvat.

1:16

Kaisun eläkekahveista lisää illan Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.