KUVAT: Bruce Willis osti uuden ökykodin julkkisten suosimalta alueelta

Toimintaleffoista tuttu Bruce Willis teki odotetun liikkeen ja osti hulppean talon Yhdysvaltojen itärannikolta.

Hiljattain Beverly Hillsin kotinsa myydyksi saaneen  Bruce Willisin uumoiltiin jatkavan perhe-elämää Yhdysvaltojen itärannikolla ja toimintatähti toimikin odotusten mukaan.

Willisin kerrotaan ostaneen hienon kartanon lyhyen ajomatkan päässä New Yorkin keskustasta sijaitsevasta Bedfordista, samoilta seuduilta kuin hiljattain huippulukaalin lunastaneet Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas. Muita tunnettuja naapureita ovat Martha Stewart sekä näyttelijäpari Blake Lively ja Ryan Reynolds.

Vastikään toisen lapsensa vaimonsa Emma Hemingin kanssa saanut tähti maksoi reilut seitsemän miljoonaa euroa valtavasta Bedfordin kodistaan. Trulia-sivuston mukaan kaupat lyötiin lukkoon jo elokuussa.

Uudessa kodissa on 743 neliömetriä, viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Vaikka lukaali on maalaishenkinen, löytyy sieltä kuitenkin modernimpaakin otetta, kuten huippuluokan video-, ääni-, valaistus- ja turvallisuusjärjestelmät. Lisäksi talon hienouksiin kuuluu 1 500 pullon viinikellari.

Pihalta löytyy suuri uima-allas, lämmitetty allasmökki ja ulkosuihku. Puutarhan takana on tenniskenttä ja autotallit neljälle autolle.

Lue myös:

    Uusimmat