Mainos

KUVAT: Armi Kuusela tänään 80 vuotta – tältä näytti takavuosina

Keskiviikkona 80 vuotta täyttävä Miss Universum juhlii merkkipäiväänsä pitkästä aikaa Suomessa.

Miss Universumiksi vuonna 1952 kruunattu Armi Kuusela (nykyään Kuusela-Williams) täyttää tänään keskiviikkona 80 vuotta. Kuusela-Williams juhlii syntymäpäiväänsä Suomessa ja edustaa lauantaina kotikonnuillaan Muhoksella.

Nykyisin Kuusela-Williams nimellä tunnettava Armi on naimisissa diplomaatti Albert Williamsin kanssa. Pari avioitui vuonna 1978.

Myös vuoden 1952 Suomen Neitona muistettava Kuusela muutti aikoinaan kansainvälisen menestyksen myötä Amerikkaan. Viime vuodet hän on pysytellyt poissa julkisuudesta. Hän ei ole myöskään vieraillut Suomessa pitkään aikaan.

80-vuotispäiväänsä hän on kuitenkin saapunut viettämään Suomeen. Kuusela-Williamsin odotetaan saapuvan vierailulle kotipaikkakunnalleen Muhokselle elokuun 23. päivä.

Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta on kertonut MTV.fille, että hän on saanut vierailusta sähköpostia Kuusela-Williamsilta.

– Tietääkseni Armi ei ole useaan vuosikymmeneen vieraillut Muhoksella, joten tämä on erittäin positiivinen uutinen. Hän saapuu Muhokselle noin kymmenen hengen seurueen kera. Siihen kuuluu hänen perhettään, puoliso, lapsia, lasten puolisoita, Syvävirta sanoi MTV.fille aiemmin tällä viikolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.