Kuvat: Albertin lehtolapset vesileikeissä Monacossa – tytär hurmaa pikkubikineissä

Monacon ruhtinas Albertin kaksi aviotonta lasta rentoutuivat toistensa seurassa vesileikkien ja hauskanpidon värittämänä päivänä.

Alexandre Coste (s.2003) ja Jazmin Grace (s.1992) viettivät taannoin yhteistä laatuaikaa Monacon aurinkoisella rannalla. Ikäerostaan huolimatta sisarpuolet näyttivät viihtyvän toistensa seurassa mainiosti.

23-vuotias Jazmin Grace oli sonnustautunut lämmintä päivää varten bikineillä. Upeaksi kaunottareksi kasvanut Jazmin ei juurikaan välittänyt paparazzi-kuvaajista vaan keskittyi hauskanpitoon ja rentoutumiseen.

Tuoreista kuvista näkee, että ruhtinaallista sukua olevat sisarpuolet ovat keskenään varsin hyvissä väleissä. Parivaljakko hengaili rentoutuneesti uima-altaalla ja intoutui myös ajelemaan moottoriveneellä hurjaa vauhtia ympäri Monacon rantaviivaa.

Varsinkin teini-ikää lähestyvä Alexandre on kasvanut hurjasti viime aikoina. Hän on tällä hetkellä jo 13-vuotias.

Molemmat lapset ovat syntyneet ruhtinas Albertin irtosuhteista. Alexandren äiti on togolainen lentoemäntä Nicole Coste, joka oli myös mukana viettämässä iloista perhehetkeä Monacossa.

Varsinaiseksi kaunottareksi kasvaneen 23-vuotiaan Jazmin Gracen äiti on puolestaan amerikkalainen tarjoilija Tamara Rotolo

Ruhtinas Albert on tunnustanut molemmat lapset, mutta he eivät ole oikeutettuja Monacon valtaistuimen perijiksi. Ruhtinas on kuitenkin kertonut huolehtivansa molemmista taloudellisesti.

Alexandrella ja Jazminella on myös kaksi muuta sisarpuolta, sillä ruhtinasparille syntyi 10. joulukuuta 2014 kaksoset. Pienokaisten äiti on ruhtinatar Charlene.

Kaksosista nuorempi, Jacques Honoré Rainier, tulee perimään Monacon kruunun aikanaan.


Lue myös:

    Uusimmat