Kuvat 15 vuoden takaa: Elastisen huima muutos – siloposkesta stadiontähdeksi

Oman ohjelman MTV3-kanavalle saava Elastinen on muuttunut hurjasti uransa aikana.

Tänään keskiviikkona uutisoitiin, että räptähti Elastinen isännöi omaa tv-ohjelmaa MTV3-kanavalla. 

Elastinen feat. on uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jonka joka jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista ja kohtaamisesta syntyy uusi kappale. 

– Pääsen tekemään yhteistyötä ihailemieni huippuartistien kanssa ja luomaan uutta musiikkia. Musiikin tekemistä ei ole tv:ssä juuri näytettykään. Silloin artistit ovat aidoimmillaan.

Uutuusohjelmassa Elastinen kohtaa suomalaisia huippumuusikoita. Heistä jotkut ovat hänelle ennestään tuttuja ja toiset taas aivan uusia tuttavuuksia. 

Koko kansan suosioon televisiosta


Elastinen, 34, alkoi kirjoittaa ensimmäisiä lyriikoitaan 15-vuotiaana. Colorblind-musikaalissa hän tutustui Iso H -nimellä tunnettuun Henrik Rosenbergiin, jonka kanssa he perustivat Fintelligensin. Levytyssopimus napsahti kouraan Elastisen ollessa 18-vuotias.

Fintelligensin ja soolouransa ohella Elastinen tekee musiikkia myös muille artisteille ja toimii perustamansa Rähinä Recordsin toimitusjohtajana.

Suuresta suosiostaan huolimatta Elastinen on onnistunut pitämään yksityiselämänsä lähes täysin itsensä ja lähipiirinsä tiedossa. 

Elastinen feat. MTV3-kanavalla, ohjelmasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat