Kuvankaunis Rosamund Pike: Vaalea tähti hurmaa tyylillään

Brittinäyttelijä Rosamund Pike on nousemassa Hollywoodin tähtikaartiin. Tom Cruisen rinnalla uudessa Jack Reacher: Tappajan jäljillä -elokuvassa nähtävä Pike hurmaa niin näyttelijäntaidoillaan kuin tyylillään.

Rosamund Pike on 33-vuotias brittinäyttelijätär, joka on nähty niin Bond-tyttönä, Jane Austen -sankarittarena kuin Markiisi Saden vaimona. Nyt hän tähdittää elokuvaa Jack Reacher: Tappajan jäljillä yhdessä Tom Cruisen kanssa. Lee Childin romaaniin perustuvassa toimintaleffassa Pike esittää kovapintaista lakimiestä, Helen Rodinia.

Uusi elokuva nostaa 33-vuotiaan Piken, jonka klassinen viehätys, luonnollinen kauneus ja lyömätön tyylitaju häikäisevät, suoraan Hollywoodin huipulle.

Tyylikuningatar

Pitkä ja hoikka Rosamund Pike on edukseen upeissa iltapuvuissa, joiden kevyet linjat antavat keijukaismaisen vaikutelman. Jack Reacher: Tappajan jäljillä -elokuvan ensi-illoissa kaunotar on luottanut keltaiseen. Haastava väri sopii hienosti vaalealle kantajalleen.

Vaikka Piken pukeutumislinja on yleensä hillitty, viihtyy näyttelijä pitkien iltapukujen ohella myös cocktailmekoissa, joissa 175-senttisen näyttelijättären säihkysääret pääsevät oikeuksiinsa. Auki olevat hiukset pitävät tyylin rentona.

Tarpeen tulleen sofistikoitunut tyylitaituri osaa myös säväyttää. Naisellinen Pike on nähty punaisella matolla myös maskuliinisissä ja rock-henkisissä asukokonaisuuksissa.

Luonnollista kauneutta

Kuvankauniin tähden tavaramerkkinä on luonnollinen meikki ja kuulaan puhdas iho. Vaalea Pike käyttää usein heleää poskipunaa sekä nudea tai roosanpunaista huulipunaa.AVA

Kuva: Getty Images, Paramount

Lue myös:

    Uusimmat