Mainos

Kuva: Tämä mies ryösti teräaseella uhaten Siikalatvan Pulkkilan K-Marketin – kaksi aiemmin kiinniotettua vapautettiin

Poliisi etsii perjantaina kaupan ryöstänyttä parikymppistä miestä. Silminnäkijöiden mukaan ryöstäjä on noin 175–180 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen tai hoikka mies, jonka kasvot ovat kapeat. Miehen suun ympärillä on poliisin mukaan partaa.

Poliisitiedotteen mukaan ryöstäjä saapui myymälään perjantai-iltana klo 19.12. Reilut kymmenen minuuttia myymälässä viipynyt ryöstäjä kierteli aluksi kaupassa, mutta kassalle päästyään hän kaivoi esiin teräaseen, jolla uhkailemalla hän sai myyjän luovuttamaan kassasta rahaa. Rahan lisäksi mies vei alkoholijuomapakkauksen.

Siikalatvan Pulkkilan K-marketin ryöstänyt henkilö saapui kauppaan Kirkkopolun suunnasta poistuen samaan suuntaan juoksuun kiihdyttäen.

Kirkkopolulla oli tapahtuma-aikaan myös muuta liikennettä. Poliisin mukaan on mahdollista, että he ovat havainneet pakoon juosseen ryöstäjän.

Ryöstäjällä on poliisin mukaan ollut ryöstöhetkellä päällään tennarit, vaaleansiniset kulahtaneet löysät farkut ja tumma lyhyt takki, jonka hihoissa, kauluksessa ja alaosassa on kaksi vaaleaa raitaa. Takin alla ryöstäjällä on ollut tummanpunainen huppari. Kasvojaan peitelleellä miehellä oli poliisin mukaan päässään myös pipo.

Poliisi otti aiemmin kiinni kaksi henkilöä, joiden osuutta ryöstöön selvitettiin. Tutkinnan edetessä kävi kuitenkin ilmi, ettei henkilöillä ole ollut osuutta ryöstöön, minkä vuoksi heidät on vapautettu.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapaukseen liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostavat ryöstäjään mahdollisesti liittyvät ajoneuvohavainnot. Havainnoista voi ilmoittaa Ylivieskan poliisin palvelupäivystykseen puhelinnumeroon 0295416409

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.