Poliisi pyytää havaintoja tummiin pukeutuneesta ryöstäjästä Matinkylässä – uhkasi työntekijää puukolla ja sai saaliikseen muutamia satasia

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja viime lauantaina Espoon Matinkylässä tapahtuneesta ryöstöstä ja siitä epäillystä henkilöstä.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että ryöstö tapahtui Espoossa K-Market Matinkylässä viime lauantaina noin iltayhdeksän aikaan.

Poliisi kertoo, että ryöstöstä epäilty mies oli uhannut kassatyöntekijää teräaseella ja saanut saalikseen muutamia satoja euroja rahaa.

Epäillyn on nähty poistuvan kaupasta juosten kohti Sepetlahdentietä. Hän on ottanut käyttöönsä polkupyörän, jolla hän on paennut kohti Matinkappelia.

Tummiin pukeutunut hoikka mies

Poliisin etsimä mies on noin 180 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Poliisi kertoo, että todistajan mukaan miehellä on vaaleat hiukset.

Miehellä oli päällään tumma nurinkäännetty huppari, harmaat verkkarit, sininen lippalakki, oranssit aurinkolasit sekä käsissään vaaleansiniset kertakäyttökäsineet.

Jalassaan hänellä oli valkoiset sukat sekä harmaat kengät, joiden pohjat, reunukset ja nauhat olivat valkoiset.

Mukanaan hänellä oli harmaa Prisman muovikassi. Epäilty on saattanut riisua vaatetustaan matkan varrella.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta tai tietoja epäillystä osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja