Mies ryösti kaupan teräaseella uhaten Joensuussa – epäillyn tuntomerkit sopivat myös aiempaan ryöstöön

Joensuun Rantakylässä sijaitsevasta ruokakaupasta varastettiin teräaseella uhaten rahaa keskiviikkoiltana, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan tieto ryöstöstä tuli seitsemän jälkeen illalla. Kauppaan oli saapunut noin 170 senttinen hoikka mies, joka oli peittänyt kasvonsa valkoisella pipolla. Miehellä oli päällään valkoinen huppari, mustat housut ja vaaleat käsineet.

Mies vaati teräaseella uhaten kassasta rahaa. Rahat saatuaan mies poistui paikalta. Poliisin mukaan ryöstäjä sai saaliiksi pienen määrän käteistä. Mies viipyi kaupassa vain hetken, eikä ryöstö aiheuttanut vaaraa sivullisille.

Kaupan ulkopuolella oli joitakin ihmisiä, jotka näkivät tekijän poistumisen kaupasta. Kaupan sisällä ei ollut tapahtuma-aikaan asiakkaita.

Tekijän tuntomerkit sopivat viikko sitten Niinivaaralla tapahtuneeseen kaupparyöstöön ja poliisi selvittää, onko molempien tekojen takana sama epäilty. Niinivaaran törkeän ryöstön tekijää ei ole vielä saatu kiinni.

Havainnot ja vihjeet teosta voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 455 868.

Lue myös:

    Uusimmat