Kuva: Salkkarit-parin taapero ihastuttaa – maailman hellyttävin koiranulkoiluttaja?

Salkkareista tuttujen Sara ja Mikko Parikan tytär Matilda on jo kokenut koiranulkoiluttaja.

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Sara ja Mikko Parikka odottavat parhaillaan toista lastaan, jonka on määrä syntyä loppuvuodesta 2015 tai alkuvuodesta 2016. Syksyn Salkkarit-kuvauksiin tuleva perheenlisäys ei kuitenkaan vielä vaikuta, sillä Sara jää äitiyslomalle vasta marraskuussa.

Ennestään pariskunnalla on puolitoistavuotias Matilda-tytär. Nuoresta iästään huolimatta tytär näyttää olevan jo sinut perheen suloisen Lila-koiran kanssa. Parikan Instagramissa julkaistussa kuvassa Matilda ulkoiluttaa koiraa jo ammattilaisen elkein.

– Aamukävely, Parikka kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Parikka kertoi chihuahuastaan Lilasta blogissaan vuonna 2014. Tuolloin vasta puolivuotiaan Matildan äitiä mietitytti, miten koira ja tytär alkavat tulla juttuun keskenään.

Lila ja Matilda tekivät tuttavuutta jo tyttären ollessa sylivauva. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Lila on ollut aivan mahtavasti Matildan kanssa. Ei oikeastaan edes osattu jännittää, miten Lila suhtautuisi vauvan syntymään, koska se on ollut aina niin nätisti vauvojen ja lasten parissa. Lähinnä mietityttää Matildan taaperoikä Lilan suhteen, mutta uskoisin, että sekin hyvin menee. Täytyy vain opettaa Matildalle alusta asti, miten eläimiä käsitellään ja kunnioitetaan, Parikka pohti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat