Kuva: Raskaana oleva Kelly Clarkson rankalla kiertueella – vauva mukana

Reilu viikko sitten ilouutisen perheenlisäyksestä kesken keikkansa kertonut laulaja pitää esikoisensa mukana keikoillaan.

Kelly Clarkson, 33, yllätti itsensäkin viime viikolla kertomalla kesken keikkansa tulevasta perheenlisäyksestään. Laulajatar perusteli impulsiivista tiedottamistaan sillä, että halusi yleisönsä tietävän syynsä hänen tunnekuohuiselle lavakäyttäytymiselleen.

Piece by Piece -kiertueella oleva Clarkson julkaisi samalta, Wheatlandin keikalta kaksi mustavalkoista kuvaa, joissa näkyy hänen esikoisensa, 14-kuukautinen River.

Onnesta selvästi sekaisin oleva laulajatar kiertää ennen lokakuun loppua vielä 20 keikkapaikkaa Yhdysvalloissa. Tähti ei vielä paljastanut miten pitkälle hänen raskautensa on edennyt.

Marraskuulle on vielä julkaistu kuusi keikkaa Isossa-Britanniassa, ja oletettavasti ainakin nämä keikat hän vielä hoitaa. Yhteensä kiertue kattaa 53 keikkaa.

Clarkson keikkailunsa ohella pitää huolta myös esikoisestaan, joka on nähty mukana takahuoneissa. Suloinen River-tytär on saanut omat, näyttävin tekotimantein koristellut kuulosuojaimet. Kuvan tyttärestään rouheissa kuulosuojaimissa Clarkson julkaisi Instagram-tilillään.

Hellyttävä pienokainen pitää kädessään Clarksonin kiertuepassia ja laulajatar olikin kuvatekstiin kirjoittanut: Hän on VIP, kaikkialle pääsy sallittu.

American Idol Subilla viikonloppuisin klo 19

Lue myös:

    Uusimmat