KUVA: Pippa Middleton poseeraa hyväntekeväisyyskampanjan keulakuvana

Herttuatar Catherinen pikkusisar osallistuu sydänsairauksia ehkäisevän järjestön kampanjaan.

31-vuotias Pippa Middleton poseeraa British Heart Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön tuoreessa mainosjulisteessa.

Kuvassa urheilullinen Pippa nähdään nojaamassa polkupyörään pyöräilykypärä kädessään. Yllään Pippalla on järjestön punainen pusero.

Kuvan pyörä pääsee kampanjan myötä myös käyttöön, kun Pippa Middleton osallistuu järjestön 40. kertaa järjestettävään pyöräilytapahtumaan.

London to Brighton Bike Ride -nimisen tapahtuman tavoitteena on lisätä tietoisuutta sydänsairauksista ja kerätä rahaa tutkimukseen.

Pippa harrastaa pyöräilyä tosissaan. Viime kesänä hän ja hänen James-veljensä ottivat hurjan haasteen vastaan ja pyöräilivät Race Across America -hyväntekeväisyyskampanjan tiimoilta Yhdysvaltojen halki lähes 5000 kilometrin matkan.

– Innokkaana pyöräilijänä olen innoissani päästessäni mukaan London to Brighton -pyörämatkalle. Tämä tapahtuma korostaa sitä faktaa, että pyöräily on mahtava laji, josta kaikki voivat nauttia – ja samaan aikaan kerättyjen rahojen ansiosta pyöräily auttaa miljoonia sydänsairauksista kärsiviä ihmisiä, Pippa Middleton kertoi tapahtuman tiedotustilaisuudessa. 

Tapahtuma järjestetään 21. kesäkuuta. Lontoosta Brightoniin on noin 87 kilometriä matkaa. Tapahtumaan osallistuu vuosittain yli 25 000 pyöräilijää.

Lähteet: Hello, Express

Lue myös:

    Uusimmat