Kuva: Näin sujuu Napapiirin sankarit 2 -tähdiltä tuttu mainoskävely

Napapiirin sankarit -elokuvan jatko-osan pääosassa nähtävä Jussi Vatanen julkaisi tutulla kävelytyylillä ryyditetyn kuvan.

Syyskuun lopulla ensi-iltansa saavan Napapiirin sankarit 2 -elokuvan miespääosaa esittävä Jussi Vatanen julkaisi Instagramissa kuvan elokuvan promootiokiertueelta Vaasasta.

Kuvassa Vatanen demonstroi niin sanottu Dressman-kävelyä yhdessä muun muassa Joonas Nordmanin kanssa.

Vatanen kertoi taannoin MTV.fille antamassaan haastattelussa odottavansa innolla sitä, miten vuonna 2011 peräti neljä Jussi-palkintoa keränneen suosikkielokuvan jatko-osa otetaan vastaan.

– Meillä on vastuu siitä, että emme petä meidän faneja, joita on paljon. Edelleen varmaan joka kuukausi joku tulee puhumaan ekasta elokuvasta minulle, että on muuten hyvä leffa, Vatanen kertoi.

– Tietenkään en halua, että seuraavat viisi vuotta joku tulee sanomaan, että olipa kuraa tuo jatko-osa, mutta eka oli kyllä hyvä.

Suosikkinäyttelijä totesi olevansa tyytyväinen siihen, millainen elokuvasta tuli.

– Nyt, kun olen nähnyt elokuvan jo kolmesti, olen tosi tyytyväinen, että me lähdettiin tämän tekemiseen. Uhkapeliähän tämä on tietyssä mielessä, eihän Suomessa tehdä jatko-osia ikinä, muuta kuin jotain uunoja ja kummeleita, Vatanen mietti. 

Napapiirin sankarit 2 saa ensi-iltansa 30. syyskuuta. Elokuvan on ohjannut Teppo Airaksinen ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen.

Lue myös:

    Uusimmat