Mainos

Kuva: Mitä ihmettä? Poria ja SuomiAreenaa onniteltiin isosti New Yorkin Times Squaren jättinäytöllä

Ensi viikolla Porin valtaava keskustelutapahtuma SuomiAreena on näkynyt upeasti Times Squarella New Yorkissa. SuomiAreenan logo nousi eilen isolle näytölle yhdessä MTV:n ja Porin kanssa.

Kyseessä oli maailman suurimman pörssitoimialan yhtiön Nasdaqin tempaus SuomiAreena-viikon alla. SuomiAreena on Suomen suurin ja kesän tärkein keskustelutapahtuma, jonka järjestäjinä ovat MTV ja Porin kaupunki.

Näyttötaulu on Nasdaq-markkinapaikalla Broadwayn ja 43. kadun kulmassa. Siellä järjestetään kaikkina pörssipäivinä Yhdysvaltain markkinoiden avaus- ja päätöskellonsoittoseremonia, joka striimataan CNBC:lle ja CNN:lle.

Nasdaq Helsinki eli Helsingin pörssi kertoo olevansa iloinen voidessaan järjestää markkinoiden avauskellonsoiton ensimmäistä kertaa SuomiAreenan yhteydessä.

Kellonsoittoseremonia alkaa keskiviikkona 13.7. klo 9.50, ja kello kilisee Laiv@lavalla tasan klo 10.00, kun päivän pörssikauppa Helsingissä alkaa.

Nasdaqin mukaan kellonsoitto on samalla muistutus pörssin merkityksestä yhteiskunnassa.

Nasdaq on mukana myös SuomiAreenaa vastaavissa tapahtumissa Ruotsin Almedalenissa tällä viikolla sekä toissa viikolla Tanskan Bornholmissa.

SuomiAreenan ohjelma on julki osoitteessa suomiareena.fi

Avajaisia vietetään Porissa maanantaiaamuna. Tapahtuma alkaa pääministeri Juha Sipilän haastattelulla MTV-lavalla. Tänä vuonna yhdettätoista kertaa järjestettävän tapahtuman teemoja ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

MTV on SuomiAreenan järjestäjä yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.