Kuva koiran karvattomasta kohtalosta kuohuttaa: ”Niin surullista ja suloista samaan aikaan”

Karvaton husky herätti monenlaisia tunteita Twitterissä.

Hiljattain uutisoitiin pitkäkarvaisesta Jin Jin -nimisestä persialaiskissasta, jonka trimmaus meni pahasti pieleen. Kissalla oli trimmauksen jäljiltä karvoja enää kasvoissaan. Nyt Twitter-käyttäjät reagoivat sekavissa tunnelmissa puolestaan käyttäjä @OmonaKamin julkaisemaan kuvaan liki karvattomasta koirasta.

"Jos et ole ikinä nähnyt huskya, jolla ei ole lainkaan turkkia, niin tässä. Nauti", mies twiittasi eriskummallisen kuvan kera. Kuvassa koira poseeraa ylväänä kaulasta alaspäin karvattomana.

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Syy koiran karvattomaan kohtaloon ei ole tiedossa. Moni Twitter-käyttäjä oli kauhuissaan huskyn kohtalosta ja muistutti, ettei siperianhuskyn kaksinkertaista turkkia tule ajaa kesäisinkään, sillä se ei auta koiraa pysymään viileänä, vaan lisää muun muassa riskiä palaa auringossa. Karvojen ajelu voi myös pilata turkin lopullisesti. Toiset pelkäsivät, että karvat on ajeltu vain vitsinä.

Osa käyttäjistä kuitenkin ehdotti selitykseksi, että koira on jouduttu kenties ajelemaan tulevan leikkauksen tai muun pakottavan syyn vuoksi.

”Niin surullista ja suloista samaan aikaan.” Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Näyttää kuin sen pää olisi photoshopattu kalkkunan vartaloon."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Lue myös:

    Uusimmat