Mainos

Leikkauksesta toipuvan koiran ilme ihastuttaa – tämä hymy sulattaa sydämet!

Kultaisennoutajan raukea ilme leikkauksen jälkeen on ihastuttanut ihmisiä.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa ovat trendanneet liikuttavat kuvat koirien hauskoiksi tulkituista ilmeistä. Eräs koira ilmeili huvittavasti nähdessään syntymäpäiväkakkunsa, toinen lemmikki puolestaan sai somen puolelleen raukealla ilmeellään.

Nyt ilmeellään ihastuttaa Australiassa asuva Oscar-niminen kultainennoutaja, joka kävi hiljattain leikkauksessa, jossa siltä poistettiin useita rasvakudoskasvaimia.

Onnistuneen leikkauksen jälkeen Oscarin omistaja, Sarah, otti kuvan lemmikistään, joka oli hyvin autuaan näköisessä tilassa saatuaan rauhoittavia. Onnellisen näköinen koira ihastutti sadat tuhannet Twitter-käyttäjät, kun Sarah jakoi kuvan heidän ilokseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sillä oli aina taipumus hymyilyyn, joten tämä kuva oli sen ja rauhoittavien tulosta, Sarah kertoi Buzzfeed-sivustolle.

Sen lisäksi, että kuvasta on tykännyt yli 362 000 ihmistä ja sitä on uudelleentwittattu yli 100 000 kertaa, muut lemmikinomistajat alkoivat myös twiittailla kuvia omista lemmikeistään leikkauksen jälkitunnelmissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissaystävä auttaa toipumisessa

Monia Twitter-käyttäjiä kiinnosti, miten Oscar toipui leikkauksesta. Sarah twiittasi koiran voivan hyvin. Kuvassa Oscar toipuu ystävänsä Chomper-kissan hellässä huomassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

3:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.