Kuva: Hasselhoffin nuoren rakkaan iltapuku hämmentää - mihin katosi rintavarustus?

Televisiotähti David Hasselhoffin rakkaan asu ihmetytti faneja.

David Hasselhoff ja hänen rakkaansa Hayley Roberts hehkuivat eilen punaisella matolla Pride of Britain Awards -gaalassa Lontoossa. 

Tilanteen kuitenkin varasti Robertsin erikoinen asuvalinta. Sinänsä tavallinen musta iltapuku oli yläosaltaan erikoinen, ja aiheutti hämmentävän optisen harhan katsojalle. 

Paikan päällä otetuista kuvista voi nähdä, kuinka iltapuvun nudensävyinen yläosa on epätavallisen alhaalla ja kadottaa täysin kaunottaren rintamuksen. Puvun voisi myös kuvitella tippuvan kantajansa päältä millä hetkellä hyvänsä.

Aiemmin otetuissa kuvissa Roberts näyttää varsin kurvikkaalta kaunottarelta. Selkeästi eilisillan pukuvalinta ei kuitenkaan imarrellut kantajaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

David Hasselhoff ja Hayley Roberts tapasivat keväällä 2011 Walesin pääkaupunki Cardiffissa Hasselhoffin ollessa kuvaamassa Britain’s Got Talent -ohjelmaa.

Parilla on ikäeroa peräti 28 vuotta. Tavatessaan Hasselhoffin Roberts työskenteli Debenhams-tavaratalossa myyjänä. 

Baywatch- ja Ritari Ässä -sarjoista tähtiin noussut Hasselhoff oli ennen Robertsia naimisissa Pamela Bachin kanssa. Ex-parilla on kaksi tytärtä yhdessä. Aviopari erosi vuonna 2006.


Lue myös:

    Uusimmat